Valrhona Jivara 40%, chokoladeplade, 250 g

Vis stort billede Tilføj
Valrhona Jivara 40%, chokoladeplade, 250 g

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Denne Grand Cru har en udtalt chokoladesmag med cremede smagsaromaer af vanille og malt, som udspringer fra Forastero dyrket på Equador.

Flere detaljer

Mere info

Chocolaterie Valrhona har siden sin etablering i 1992 haft en ideologi om at fremstile de mest intense og velsmagende råchokolader i verden. De er i dag verdens førende indenfor mørk, bitter chokolade og investerer stadig enorme ressourcer i forskning og udvikling af nye chokoladekvaliteter. De har 3 filosofier som de følger. Den første er at udvælge de mest udsøgte kakaobønner fra det caribiske øhav og det indiske ocean. Den anden er deres usædvanligt høje kakaoindhold i samtlige chokolader. Den tredje og sidste er chokoladens forarbejdning: ristning ved lav varme, fin valsning, brug af ægte vanilje, samt en skånsom conchering af chokoladen. Dette er de 3 principper, som ligger til grund for Valrhona chokoladens uovertrufne smag og konsistens.

Ingredienser:
Kakaosmør, sødmælkspulver, sukker, kakaobønner, rørsukker, naturlig vanilleekstrakt, emulgator: sojalecithin, bygmaltekstrakt.
Kan indeholde spor af nødder, æggeprotein og jordnød.

Importør: Chokolade Companiet A/S, Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg, Danmark.

PRODUKTDETALJER
Reference

3395328116982

Indhold

250 g

Kakaoindhold

40%

Valrhona Jivara 40%, chokoladeplade, 250 g Valrhona