Valrhona Jivara, 40%, 200 g

Vis stort billede Tilføj
Valrhona Jivara, 40%, 200 g

84,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Jivara fra Valrhona er en kraftig mælkechokolade med en kakaoprocent på 40%.Chokoladen er lavet på kakaobønner fra Equador, som giver en karakterfuld og intens smag med noter af malt, karamel og vanille.Chokoladen er velegnet til alle typer desserter med lys chokolade, som trøffelmasse, mousse eller frugttærteIndeholder 200 g.

Flere detaljer

Mere info

Chocolaterie Valrhona har siden sin etablering i 1992 haft en ideologi om at fremstile de mest intense og velsmagende råchokolader i verden. De er i dag verdens førende indenfor mørk, bitter chokolade og investerer stadig enorme ressourcer i forskning og udvikling af nye chokoladekvaliteter. De har 3 filosofier som de følger. Den første er at udvælge de mest udsøgte kakaobønner fra det caribiske øhav og det indiske ocean. Den anden er deres usædvanligt høje kakaoindhold i samtlige chokolader. Den tredje og sidste er chokoladens forarbejdning: ristning ved lav varme, fin valsning, brug af ægte vanilje, samt en skånsom conchering af chokoladen. Dette er de 3 principper, som ligger til grund for Valrhona chokoladens uovertrufne smag og konsistens.

Importør: Chokolade Companiet A/S, Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg, Danmark.

Mælkechokolade (mindst 40% kakao, rent kakaosmør).

Ingredienser:
Kakaosmør, sødmælkspulver, sukker, kakaobønner, rørsukker, naturlig vanilleekstrakt, emulgator (sojalecithin), bygmaltekstrakt.
Kan indeholde spor af nødder, mælke- og æggeprotein, gluten og jordnød.

Importør: Chokolade Companiet A7S, Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg, Danmark.

PRODUKTDETALJER
Reference

5706216001446

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

200 g

Valrhona Jivara, 40%, 200 g Valrhona