Lakrids by Johan Bülow GINGER, Handmade & Organic, 50 g

Vis stort billede
Lakrids by Johan Bülow GINGER, Handmade & Organic, 50 g

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
En sød økologiske lakrids med ingefær fra Johan Bülow, der er langtidskogt i op til 4 timer i åben gryde. Det frembringer en karamelagtig konsistens og en utrolig, koncentreret smag. Ingefæren, der stammer fra Indien, er soltørret så man bibeholder og intensiverer ingefærens smagsegenskaber, samt giver modspil til den søde lakridssmag.

Opskriften er baseret på den allerførste lakrids, som Johan kogte på Bornholm tilbage i 2007, og nu også med økologiske ingredienser. Det har krævet en verdensomspændende jagt på de helt rigtige ingredienser. F.eks. en rund og cremet kakaosmør fra Peru, en dyb og kraftfuld agavesirup fra Mexico og selvfølgelig de økologiske lakridsrødder fra Iran. Vi tør godt love, at ingen anden lakrids, i hele verden, bliver kogt på så luksuriøse råvarer.

Flere detaljer

Mere info
Ingredienser: melasse*, rismel*, agavesirup*, rørsukker*, 6.2 % rålakrids*, kakaosmør*, glukosesirup*, solsikkeolie*, stabilisator: arabisk gummi, 1.3 % ingefær* (tørret), emulgator: solsikkelecitin, salt, anisolie. Glutenfri. Opbevares mørkt og ikke for varmt. *=økologisk.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi:1570 kJ
370 kcal
Fedt:4,5 g
heraf mættede fedtsyrer:0,5 g
Kulhydrat:81 g
heraf sukkerarter:36 g
Protein:1,5 g
Salt:1 g
PRODUKTDETALJER
Reference

5710858600035

Land

Danmark

Indhold

50 g

Kvaliteter

Glutenfri, Økologisk

Lakrids by Johan Bülow GINGER, Handmade & Organic, 50 g Lakrids by Johan Bülow