Lakrids by Johan Bülow CHILI, Handmade & Organic, 50 g

Vis stort billede
Lakrids by Johan Bülow CHILI, Handmade & Organic, 50 g

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Denne søde, økologiske lakrids med røde chilifrugter fra Johan Bülow er langtidskogt i op til 4 timer i en åben gryde, hvilket giver giver en karamelagtig konsistens og en fantastisk, koncentreret smag. Chilien tilfører en krydret, frugtig kant og forlænger smagsoplevelsen længe efter, lakridsen er væk.

Opskriften er baseret på den allerførste lakrids, som Johan kogte på Bornholm tilbage i 2007, og nu også med økologiske ingredienser. Det har krævet en verdensomspændende jagt på de helt rigtige ingredienser. F.eks. en rund og cremet kakaosmør fra Peru, en dyb og kraftfuld agavesirup fra Mexico og selvfølgelig de økologiske lakridsrødder fra Iran. Vi tør godt love, at ingen anden lakrids, i hele verden, bliver kogt på så luksuriøse råvarer.

Flere detaljer

Mere info
Ingredienser: melasse*, rismel*, agavesirup*, rørsukker*, 6.2 % rålakrids*, kakaosmør*, glukosesirup*, solsikkeolie*, stabilisator: arabisk gummi, emulgator: solsikkelecitin, salt, 0.4 % chili (tørret), anisolie. Glutenfri. Opbevares mørkt og ikke for varmt. *=økologisk.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi:1570 kJ
370 kcal
Fedt:4,5 g
heraf mættede fedtsyrer:0,5 g
Kulhydrat:81 g
heraf sukkerarter:36 g
Protein:1,5 g
Salt:1 g
PRODUKTDETALJER
Reference

5710858600042

Land

Danmark

Indhold

50 g

Kvaliteter

Glutenfri, Økologisk

Lakrids by Johan Bülow CHILI, Handmade & Organic, 50 g Lakrids by Johan Bülow