Thisted Bryghus Thaggaard, Ny Nordisk Øl, 50 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Thisted Bryghus Thaggaard Ny Nordisk Øl, 50 cl

40,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En af de afgørende ingredienser i Thagaard er friskt plukkede birkeblade fra Sandflugtskommisær Thagaard plantage i Thy. Her trodser birketræer Vesterhavets salte vinde, men må bøde med krogede grene. Med sin friske liflige smag fra birkeblade kombineret med en frisk citrus-aroma fra gran- og fyrreskud, udgør Thagaard en helt ny og unik drik, der er et perfekt match til nordisk gastronomi.

Råvarer: Økologisk bygmalt fra Thy, birk, gran- og fyrrenåle.

Flere detaljer

Fås også i disse varianter

Mere info

Ny Nordisk Øl af Thisted Bryghus
Klithede, Thagaard og Faddersbøl udgør Thisted Bryghus’ bidrag til netværksprojekt Ny Nordisk Øl, som vil sætte nordisk øl og nordisk terroir på dagsordenen.

Projektet Ny Nordisk Øl tror ikke blot på, at det vil give mere mening og glæde for bryggerne at producere øl med råvarer fra nærområdet, at brygge øl, som portrætterer landskabet’, inspireret af det amerikanske Beers Made By Walking. Thisted Bryghus har brygget disse tre øl med respekt for projektet samt udelukkende råvarer fra nærområdet. Ny Nordisk Øl er ikke blot en naturlig forlængelse af den danske øl-revolution, men også en af den nordiske køkkenrevolution, der giver helt nye muligheder for at parre nordisk gastronomi og øl. Ny Nordisk Øl modtog i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster.

PRODUKTDETALJER
Reference

5707402005682

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

5,8%

Indhold

50 cl

Serveres ved

18-20 °C

Øltype

Ny Nordisk Øl

Anmeldelser

Ny Nordisk Øl fik i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster

Kvaliteter

Undergæret uden humle

Velegnet til

Til kylling, fisk, krydrede retter samt milde oste

Thisted Bryghus Thaggaard, Ny Nordisk Øl, 50 cl Thisted Bryghus