Ny Nordisk ølgaveæske, 3x500 ml

Pris inkl. Pant Vis stort billede
Ny Nordisk ølgaveæske, 3x500 ml

133,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ølpakke med 3 stk. specialøl fra Thisted Bryghus. Se en nærmere beskrivelse af de tre øl nedenfor. Pris inkl. pant A: 3x1 kr.

Flere detaljer

Mere info

Thisted Bryghus Faddersbøl 5,8 % 

De smukke blå-sorte enebær plukket tæt på Faddersbøl Mølle er sammen med stærkt orange-røde rønnebær fra Tved Plantage og sorte hyben fra klitroser ved Stenbjerg nærende smagsgivere i denne næsten kobberfarvede øl, hvor malurten har erstattet humlens bitterhed. Det giver kant, dybde og en ny oplevelse af, hvordan råvarer kan sættes sammen til en enestående smagsoplevelse. Denne øl er en del af den nye serie ”Ny Nordisk Øl”, der er tænkt som akkompagnement til det nye nordiske køkken. En serie på 3 specialøl, som alle er brygget uden humle.

Thisted Bryghus Klithede 5,8 % 

Nationalpark Thy er kendetegnet ved uspolerede klithedelandskaber. Thisted Bryghus har med denne sjældent smukke natur for øje skabt en blød og venlig øl med stor friskhed som vindens susen over klitheden og med fine smagsnoter fra nationalparkens urter og frugter. Denne øl er en del af den nye serie ”Ny Nordisk Øl”, der er tænkt som akkompagnement til det nye nordiske køkken. En serie på 3 specialøl, som alle er brygget uden humle.

Thisted Bryghus Thagaard 5,8 % 

Sandflugtskommisær Thagaard plantede i 1816, som en af de første, en plantage i Thy. Her trodser birketræer Vesterhavets salte vinde, men må bøde med krogede grene. I forsommeren plukkes de friske birkeblade, der udgør en afgørende ingrediens i denne liflige øl. Tæt på Nors Sø har Thisted Bryghus klippet gran- og fyrreskud, som bidrager med en frisk citrusaroma til denne venlige og sansebehagende smagsoplevelse. Denne øl er en del af den nye serie ”Ny Nordisk Øl”, der er tænkt som akkompagnement til det nye nordiske køkken. En serie på 3 specialøl, som alle er brygget uden humle.

PRODUKTDETALJER
Reference

5707402005804

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

5,8%

Indhold

3x500ml

Serveres ved

18-20 °C

Øltype

Ny Nordisk

Anmeldelser

Ny Nordisk Øl fik i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster

Antal

3 stk

Velegnet til

Aperitif, fisk, kylling, oksekød, gryderetter samt ost

Ny Nordisk ølgaveæske, 3x500 ml Thisted Bryghus