Thisted Bryghus Klithede, Ny Nordisk Øl, 50 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede
Thisted Bryghus Klithede Ny Nordisk Øl, 50 cl

40,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

Klithede er en blød og rund øl med stor friskhed som vindens susen over de uspolerede klithedelandskaber ved Nationalpark Thy. Med inspiration i denne sjældent smukke natur, har Thisted Bryghus skabt øl og med fine smagsnoter fra nationalparkens urter og frugter. Øllet er fyldig og fed som en god hvidvin og er en øl, der vil tiltrække de fleste, selv de, der fortrækker vin.

Råvarer: Økologisk bygmalt fra Thy, havtorn, porse og hyben.

Flere detaljer

Fås også i disse varianter

Mere info

Ny Nordisk Øl af Thisted Bryghus
Klithede, Thagaard og Faddersbøl udgør Thisted Bryghus’ bidrag til netværksprojekt Ny Nordisk Øl, som vil sætte nordisk øl og nordisk terroir på dagsordenen.

Projektet Ny Nordisk Øl tror ikke blot på, at det vil give mere mening og glæde for bryggerne at producere øl med råvarer fra nærområdet, at brygge øl, som portrætterer landskabet’, inspireret af det amerikanske Beers Made By Walking. Thisted Bryghus har brygget disse tre øl med respekt for projektet samt udelukkende råvarer fra nærområdet. Ny Nordisk Øl er ikke blot en naturlig forlængelse af den danske øl-revolution, men også en af den nordiske køkkenrevolution, der giver helt nye muligheder for at parre nordisk gastronomi og øl. Ny Nordisk Øl modtog i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster.

PRODUKTDETALJER
Reference

5707402005668

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

5,8%

Indhold

50 cl

Serveres ved

18-20 °C

Øltype

Ny Nordisk Øl

Anmeldelser

Ny Nordisk Øl fik i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster

Kvaliteter

Undergæret uden humle

Velegnet til

Som aperitif, til fisk samt lette forretter

Thisted Bryghus Klithede, Ny Nordisk Øl, 50 cl Thisted Bryghus