Thisted Bryghus Faddersbøl, Ny Nordisk Øl, 50 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede
Thisted Bryghus Faddersbøl Ny Nordisk Øl, 50 cl

40,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Faddersbøl er en krydret og kompleks øl med en afstemt bitterhed. De bærende smagsgivere i denne næsten kobberfarvede øl er blå-sorte enebær plukket tæt på Faddersbøl Mølle, orange-røde rønnebær fra Tved Plantage samt sorte hyben fra klitroser ved Stenbjerg. Malurt har erstattet humle og tilfører øllet en afstemt bitterhed. Resultatet er en øl med kant, dybde og en ny oplevelse af, hvordan råvarer kan sættes sammen til en enestående smagsoplevelse. Faddersbøl er den kraftigste af de tre Ny Nordisk Øl fra Thisted Bryghus.

Råvarer: Økologisk bygmalt fra Thy, karamelmalt, rønnebær, hyben, enebær og malurt.

Flere detaljer

Fås også i disse varianter

Mere info

Ny Nordisk Øl af Thisted Bryghus
Klithede, Thagaard og Faddersbøl udgør Thisted Bryghus’ bidrag til netværksprojekt Ny Nordisk Øl, som vil sætte nordisk øl og nordisk terroir på dagsordenen.

Projektet Ny Nordisk Øl tror ikke blot på, at det vil give mere mening og glæde for bryggerne at producere øl med råvarer fra nærområdet, at brygge øl, som portrætterer landskabet’, inspireret af det amerikanske Beers Made By Walking. Thisted Bryghus har brygget disse tre øl med respekt for projektet samt udelukkende råvarer fra nærområdet. Ny Nordisk Øl er ikke blot en naturlig forlængelse af den danske øl-revolution, men også en af den nordiske køkkenrevolution, der giver helt nye muligheder for at parre nordisk gastronomi og øl. Ny Nordisk Øl modtog i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster.

PRODUKTDETALJER
Reference

5707402005644

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

5,8%

Indhold

50 cl

Serveres ved

18-20 °C

Øltype

Ny Nordisk Øl

Anmeldelser

Ny Nordisk Øl fik i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster

Kvaliteter

Undergæret uden humle

Velegnet til

Til oksekød, kraftige supper, gryderetter samt lagrede oste

Thisted Bryghus Faddersbøl, Ny Nordisk Øl, 50 cl Thisted Bryghus