Søgård, Espresso, 500 ml

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Søgård, Espresso, 500 ml

50,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
En mild og fyldig stout, som er kendetegnet ved at have stærke noter af kaffe, der blandt andet kommer fra koldtvandsekstrakt af afrikansk højlandskaffe. Udover ekstraktet er denne Espresso Stout også brygget på bygmalt, honning, muscovadosukker, havre samt humle.

Flere detaljer

Mere info
Øllet er resultatet af et samarbejde mellem tre parter: den meget respekterede brygmester Anders Kissmeyer, Aarhus-baserede kaffehus KaffeMekka og selvføgelig Søgaards Bryghus.

Søgård er et relativt ungt mikrobryggeri, som blev grundlagt i 2004 i Aalborg. Bag bryggeriet står ægteparret Lisa og Claus Søgård, som begge har 15 års erfaring indenfor hotel- og restaurationsbranchen, hvor de har brugt de færdigheder der har opnået gennem kokke-, slagter og tjeneruddannelser. Denne erhvervserfaring samt deres store kærlighed til gode råvarer og godt håndværk gav dem en forudsætning for at åbne et mikrobryggeri. Bryggeriets fokus ligger på håndbryggede special øl, som de løbende udvikler og samtidig får flere og flere erfaringer indenfor øl-brygningens verden.
PRODUKTDETALJER
Reference

5704010001686

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

7%

Indhold

500 ml

Øltype

Stout

Søgård, Espresso, 500 ml Søgaards bryghus