Midtfyns Bryghus, Rough Snuff II belgian ale, 50 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Midtfyns Bryghus, Rough Snuff II belgian ale, 50 cl

40,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

I 2010 blev Midtfyns Bryghus specielle øl Rough Snuff kåret til årets danske ølnyhed, men desværre for bryghuset blev øllet gjort forbudt af fødevarestyrelsen, da det var tilsat små mængder af snus. Bryghuset har derfor fremstillet Rough Snuff II, som er det tætteste man kommer på at smage Rough Snuff, dog uden nogen form for tilsat snus.

Flere detaljer

Mere info

Rough Snuff II er brygget på hele syv forskellige slags malte og kandis, rosinsirup, trappistgør samt blæretang er med til at give øllet en god fyldighed.

Midtfyns bryghus er et ganske ungt bryghus, som blev stiftet tilbage i 2004, hvor det første øl blev brygget på en licens fra Skotland. I 2006 overtog den amerikanske brygmester Eddie Szweda ledelsen af Midtfyns Bryghus, og siden da er der sket radikale forandringer. Bryghusets produktion blev ændret og der satses nu på et bredt sortiment af øl, så bryghuset har et udvalg der tilbyder noget til alle. Øllet bliver testet på et bredt publikum bestående af både øl-eksperter og almindelige forbrugere, hvilket sikrer udviklingen af øl med høj kvalitet.

PRODUKTDETALJER
Reference

5708349000433

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

9,5%

Indhold

500 ml

Øltype

Belgian strong ale

Velegnet til

Okse- og kalvekød, vildt.

Midtfyns Bryghus, Rough Snuff II belgian ale, 50 cl Midtfyns Bryghus