Hornbeer, Svejk, 500 ml

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Hornbeer, Svejk, 500 ml

45,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Øllet har sit navn efter herren på etiketten, som er soldaten Svejk fra romanen af samme navn, hvor han drev officererne til vanvid på grund af sin antiautoritære opførsel.

Flere detaljer

Mere info
Selve øllet er dog brygget efter tjekkisk forbillede - nærmere betegnet böhmisk forbillede. Her anvendte man allerede for 1000 år siden humle til brygningen af diverse øl, og efter sigende brugte man rigelige mængder. Svejk er også kendetegnet ved den store mængde Sazzhumle der er tilsat af tre gange under kogningen og en enkelt gang i selve lagertanken.

Hornbeer er et nordjysk mikrobryggeri, som har til huse i udkanten af Sæby. Ejeren og brygmesteren er den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens bror, Jørgen Fogh Rasmussen. Sammen med sin kone, Gundhild Rasmussen, etablerede han bryggeriet i 2008, men desværre nedbrændte bryggeriet samme år. I 2009 var bryggeriet dog genopbygget, og ganske imponerende blev det kåret til årets bedste danske bryggeri af foreningen Danske Ølentusiaster. Hos Hornbeer deler man sit sortiment op i to kategorier ”Hoppy” (humlede) og ”Malty” (Maltede) og rangerer dem på en skala fra 1-10.
PRODUKTDETALJER
Reference

5710172000177

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

5,2%

Indhold

500 ml

Øltype

Pilsner

Hornbeer, Svejk, 500 ml Hornbeer