Hornbeer, hophorn IPA, 50 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Hornbeer, hophorn IPA, 50 cl

55,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Hophorn er en øl der formår at kombinere det bedste fra flere forskellige øltyper, hvilket gør øllet til en særlig oplevelse for smagsløgene. Hophorn har sin humlebitterhed, aroma og duft fra IPA’erne og øllets maltfylde og lette ristede malt kommer fra stout og porter.

Flere detaljer

Mere info
Til dette øl er der tørhumlet med fire humlesorter og der er sødme fra fem forskellige bygmalte, karamelsmag fra krystalmalte og krydrede chokoladenoter. Denne interessante blanding giver en dyb øl med en flot valnøddefarve.

Hornbeer er et nordjysk mikrobryggeri, som har til huse i udkanten af Sæby. Ejeren og brygmesteren er den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens bror, Jørgen Fogh Rasmussen. Sammen med sin kone, Gundhild Rasmussen, etablerede han bryggeriet i 2008, men desværre nedbrændte bryggeriet samme år. I 2009 var bryggeriet dog genopbygget, og ganske imponerende blev det kåret til årets bedste danske bryggeri af foreningen Danske Ølentusiaster. Hos Hornbeer deler man sit sortiment op i to kategorier ”Hoppy” (humlede) og ”Malty” (Maltede) og rangerer dem på en skala fra 1-10.
PRODUKTDETALJER
Reference

5710172000283

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

9,3%

Indhold

500 ml

Øltype

Mørk IPA

Velegnet til

Fisk og skaldyr, ost.

Hornbeer, hophorn IPA, 50 cl Hornbeer