Hornbeer, Grisk, 500 ml

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Hornbeer, Grisk, 500 ml

43,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne øl har sit noget specielle navn fordi den er brygget med det mål at sætte fokus på den griskhed der finder sted i den finansielle sektor. Hornbeer ønsker høj moral i stedet for griskhed, og derfor lover dette øl også havd det holder.

Flere detaljer

Mere info
Øllet er Indian Pale Ale på 6,4%, som tilfældigvis også (på tidspunktet for udgivelsen af øllet) var procentsatsen for rentemarginalen mellem bankernes indlåns- og udlånsrente. Hver gang du køber en flask Grisk øl, donerer Hornbeer én krone til kræftens bekæmpelse.

Hornbeer er et nordjysk mikrobryggeri, som har til huse i udkanten af Sæby. Ejeren og brygmesteren er den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens bror, Jørgen Fogh Rasmussen. Sammen med sin kone, Gundhild Rasmussen, etablerede han bryggeriet i 2008, men desværre nedbrændte bryggeriet samme år. I 2009 var bryggeriet dog genopbygget, og ganske imponerende blev det kåret til årets bedste danske bryggeri af foreningen Danske Ølentusiaster. Hos Hornbeer deler man sit sortiment op i to kategorier ”Hoppy” (humlede) og ”Malty” (Maltede) og rangerer dem på en skala fra 1-10.
PRODUKTDETALJER
Reference

5710172000603

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

6,4%

Indhold

500 ml

Øltype

India pale ale (IPA)

Hornbeer, Grisk, 500 ml Hornbeer