Hornbeer, Grisk, 500 ml

Pris inkl. pant Hornbeer, Grisk, 500 ml Forstør

43,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Denne øl har sit noget specielle navn fordi den er brygget med det mål at sætte fokus på den griskhed der finder sted i den finansielle sektor. Hornbeer ønsker høj moral i stedet for griskhed, og derfor lover dette øl også havd det holder.

Flere detaljer

Beskrivelse
Øllet er Indian Pale Ale på 6,4%, som tilfældigvis også (på tidspunktet for udgivelsen af øllet) var procentsatsen for rentemarginalen mellem bankernes indlåns- og udlånsrente. Hver gang du køber en flask Grisk øl, donerer Hornbeer én krone til kræftens bekæmpelse.

Hornbeer er et nordjysk mikrobryggeri, som har til huse i udkanten af Sæby. Ejeren og brygmesteren er den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens bror, Jørgen Fogh Rasmussen. Sammen med sin kone, Gundhild Rasmussen, etablerede han bryggeriet i 2008, men desværre nedbrændte bryggeriet samme år. I 2009 var bryggeriet dog genopbygget, og ganske imponerende blev det kåret til årets bedste danske bryggeri af foreningen Danske Ølentusiaster. Hos Hornbeer deler man sit sortiment op i to kategorier ”Hoppy” (humlede) og ”Malty” (Maltede) og rangerer dem på en skala fra 1-10.
Varefakta
Reference

5710172000603

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

6,4%

Indhold

500 ml

Øltype

India pale ale (IPA)

Hornbeer, Grisk, 500 ml Hornbeer