Hornbeer, Framboise, 500 ml

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Hornbeer, Framboise, 500 ml

45,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Øllet er frugtøl med en god syrlighed, som kommer fra hindbærerne øllet er brygget på. Øllet har også sit navn efter det franske ord for hindbær, Framboise. Framboise kan for mange virke en anelse som vin selvom det er øl brygget på malt og humle.

Flere detaljer

Mere info
Framboise er en anerkendt øl, især blandt ølkendere, da den vandt sølv ved European Beercup (Europamesterskabet i øl) i 2011. Denne øl serveres gerne en anelse voldsomt i glasset, så der på den måde dannes en fin pink skum på toppen af den rødlige øl.

Hornbeer er et nordjysk mikrobryggeri, som har til huse i udkanten af Sæby. Ejeren og brygmesteren er den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens bror, Jørgen Fogh Rasmussen. Sammen med sin kone, Gundhild Rasmussen, etablerede han bryggeriet i 2008, men desværre nedbrændte bryggeriet samme år. I 2009 var bryggeriet dog genopbygget, og ganske imponerende blev det kåret til årets bedste danske bryggeri af foreningen Danske Ølentusiaster. Hos Hornbeer deler man sit sortiment op i to kategorier ”Hoppy” (humlede) og ”Malty” (Maltede) og rangerer dem på en skala fra 1-10.
PRODUKTDETALJER
Reference

5710172000351

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

5,5%

Indhold

500 ml

Øltype

Frugtøl

Hornbeer, Framboise, 500 ml Hornbeer