Brasserie d'Ecaussinnes, ultrapres øllikør, 70 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Brasserie d'Ecaussinnes, Ultrapres øllikør, 700 ml

233,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ultrapres er en øllikør fra det belgiske bryggeri, Brasserie d'Ecausinnes. Likøren skal drikkes varm og er derfor et godt alternativ til irsk kaffe. Likøren har fået sit navn efter serien Ultra - og det franske navn for 'efter' - aprés. Likøren nydes allerbedst efter middagen eller til kaffen.

Flere detaljer

Mere info

Likøren er destilleret af den prisvindende, søde, mørke, belgiske øl Ultradélice, som er tilsat mild kaffeekstrakt. Likøren varmes op enten i mikroovn (5-10 sek. 50 grader) eller i en gryde, indtil de 50 grader nås. Derefter hældes likøren i et 2-3 cl glas og toppes med flødeskum. En udsøgt og anderledes oplevelse for dig og dine gæster.

Det belgiske bryggeri, Brasserie d'Ecaussinnes startede for første gang sin produktion helt tilbage i 1897. 73 år senere, i 1979 beslutter de daværende brygherrer at flytte bryggeriet 30 km, til en nærliggende belgisk by. To år senere, lukker bryggeriet. Vandet i den nye by, viste sig at have en så anderledes karakter, at brygherrerne opgiver at brygge en øl, med den samme karakteristiske smag som øllet var kendt for. I 1999 genopbygger brygger Hugues & Isabel Van Poucke det traditionelle bryggeri, nær det oprindelige bryghus, der idag producerer det populære Ultra-øl fra svundne tider.

PRODUKTDETALJER
Reference

5413216100108

Land

Belgien

Alkoholprocent (% vol.)

20%

Indhold

700 ml

Øltype

Øllikør

Velegnet til

Likøren nydes allerbedst efter middagen eller til kaffen.

Brasserie d'Ecaussinnes, ultrapres øllikør, 70 cl Brasserie d'Ecaussinnes