Beer Here, Lupulus, 500 ml

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Beer Here, Lupulus, 500 ml

55,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Lupulus er pale ale og det er opkaldt efter en speciel humleplante ved navn Hummulus Lupulus. Planten har sit navn fordi den omklamrer andre planter, som et rovdyr omklamrer sit bytte. Dette Lupulus øl har en let bitter smag, men er stadig i balance med sin milde alkoholprocent på 4,7.

Flere detaljer

Mere info
Dette øl kan smage lidt forskelligt fra sæson til sæson, da der ved et nyt bryg udvælges den humle som er friskest. Det er vigtigt at benytte den friskeste humle, da dette er let øl med en fremtrædende humle.

Beer Here er et ungt bryggeri, som blev grundlagt i 2008. Med sin unge alder forsøger bryggeriet naturligvis at være nyskabende ved at udvikle spændende øl på tværs af velkendte stilarter og råvarer. Dette efterstræber de med sloganet: ”Spild ikke din tørst”. I tråd med dette slogan fokuseres der på drikbarhed, elegance og balance fremfor det mere ekstreme. Beer Here er ikke så kendt i Danmark, da bryggeriets fokus er på specialhandel og omhyggeligt udvalgte udskækningssteder. Beer Here eksporteres derimod til rigtig mange lande rundt omkring i verdenen blandt andet til både USA og Australien. Bag det hele står Christian Skovdal Andersen, der tidligere stod bag det prisvindende og velkendte mikrobryggeri Ølfabrikken.
PRODUKTDETALJER
Reference

818534010811

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

4,7%

Indhold

500 ml

Øltype

American pale ale

Beer Here, Lupulus, 500 ml Beer Here