Baladin, wayan saison, 75 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede Tilføj
Baladin, wayan saison, 75 cl

70,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den komplekse italienske Wayan er inspireret af Saison øl og brygget på byg, spelt, hvede, rug og boghvede. Derudover indeholder den hele ni krydderier, hvoraf fem er peberfrugter i et fornyet mix. Øllen er boblende og forfriskende med en lys, let uklar farve. Dens aroma minder om landelig idyl og solbeskinnede citrusplantager, der kombineres perfekt med noter af orangeblomster, pære og bergamot.

Denne øl passer særdels godt til skaldyr og fiskeretter samt hvidt kød og friske oste. Øllen bør serveres ved en temperatur på 10-12 grader.

Flere detaljer

Mere info

Siden 1996 har Baladin øl været synonym med italiensk håndlavet øl. De første flaskeøl - Super og Isaac - er gradvist blevet efterfulgt af mange andre, som har tiltrukket et stigende antal forbrugere i Italien og udlandet. Takket være stor kreativitet og engagement, bliver Baladins håndlavede øl nu serveret i de mest raffinerede restauranter og indgår i sortimentet hos de bedste pubber og butikker. Baladins konstante og ustoppelige søgen efter nye ingredienser og produktionsmetoder betyder, at bryggeriet altid tilbyder de bedst mulige produkter.

PRODUKTDETALJER
Reference

5707323585911

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

5,8%

Indhold

75 cl

Øltype

Saison

Velegnet til

Fisk, skaldyr, kalkun, kylling, pasta, ris og svinekød.

Baladin, wayan saison, 75 cl Le Baladin