Bøllingsø Stovt Jubilæum, 500 ml

Pris inkl. pant Vis stort billede
Bøllingsø Stovt Jubilæum, 500 ml
  • Bøllingsø Stovt Jubilæum, 500 ml

45,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Med Stovt Jubilæum har vi taget en af de store ølklassikere, Stouten, og givet den ekstra saft og kraft. Faktisk er det næsten en Imperial Stout, idet både sødmen og alkoholprocenten er der – kun bitterheden er en anelse mindre end i Imperialen. En dejlig fyldig stout med toner af kaffe og brændt karamel. Med nuancer af lakrids og røget malt. Velegnet som madøl til mange forskellige retter.

Flere detaljer

Mere info
Ingredienser: Vand, bygmalt, rørsukker, humle, gær.

Brygmesteren putter humle efter humle i den her Stout efter en nøje plan inspireret af det amerikanske late hopping princip. Til sidst kommer der et ordentligt skud aromahumle i sikarret for at give duft og aroma. Hvis al den humle kom i på en gang, ville munden snerpe sammen af bitterhed.

En solid øl, der passer perfekt til den kendte Cajun chokoladekage, Missisippi Mud Pie. Og en perfekt gave til ethvert jubilæum.

Navnet Stovt Jubilæum er brygget sammen, fordi flere af vores forhandlere har efterspurgt en jubilæumsøl; altså en øl, der vil passe i en gavekurv til et jubilæum. Bøllingsø benyttede lejligheden til at brygge en ordentlig Stout, fordi der manglede en Stout i sortimentet. I lang tid gik den under arbejdstitlen Sort Jubilæum, fordi det netop er en god, sød og sort festøl. Men sort er ikke glædens og festens farve; derfor blev det en sej og stovt jyde i stedet – en Stovt Jubilæum.
PRODUKTDETALJER
Reference

5710590000162

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

7,0%

Indhold

500 ml

Øltype

Stout

Bøllingsø Stovt Jubilæum, 500 ml Bøllingsø Bryghus