Øllikør Ultraprés gaveæske, 35 cl flaske og 2 glas

Pris inkl. pant Vis stort billede
Øllikør Ultraprés gaveæske, 35 cl flaske og 2 glas

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

En utrolig elegant gave til værtinden, værten, kæresten, konen, manden eller den person du vil forkæle med denne skønne drik, bedre kendt som VARM ØL MED FLØDESKUM. Gaveæsken indeholder en 35 cl. flaske med to tilhørende glas og en vejledning i opvarmning og servering.

Varm øl kan umiddelbart lyde lidt forkert. Og så med flødeskum! Det er en utrolig lækker oplevelse, der året rundt fungerer som et godt alternativ til irsk kaffe. Navnet Ultrapres er en sammentrækning af Ultra og det franske après, der betyder efter. Og det er netop “efter” den bør nydes. Efter middagen, efter kaffen, efter en hård dag på arbejdet eller simpelthen bare efter. Tilbyd dine gæster en unik oplevelse, næste gang I mødes.

Ultrapres er destilleret af Ultradélice, en prisvindende sød mørk belgisk øl, tilsat kaffeekstrakt. Varm op, tilsæt flødeskum og servér. Det praktiske skruelåg sikrer, at flasken kan opbevares i barskabet til næste gang I har lyst til at forkæle jer selv. Varm op i mikrobølgeovn i 5-10 sek. til ca. 50 grader eller varm op i gryde til ca. 50 grader. Serveres varm i et 2-3 cl glas med flødeskum på toppen.

Bemærk: Pris inkl. Pant A: 1 kr

PRODUKTDETALJER
Reference

5425006900546

Land

Belgien

Indhold

35 cl + 2 glas

Øllikør Ultraprés gaveæske, 35 cl flaske og 2 glas