Filter-søgning

(445 produkter)

Pris

23 - 4000 kr

Materiale

Vis alle

Brand

Vis alle

Farve

Vis alle

Materiale

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Størrelse

Vis alle

Toilet og bad

Badeværelse

 

Fyld badeværelset med detaljer

Fra håndklæder til badeforhæng. Alle detaljer tæller, når badeværelset skal indrettes. I Salling har vi en bred vifte af praktiske, lækre og inspirerende varer, der sætter prikken over i’et på dit badeværelse.

 

Lækre, bløde håndklæder er et must på badeværelset. I Salling har vi håndklæder i alle regnbuens farver i det materiale, der tiltaler dig. Bliv blandt andet inspireret af kvalitetsfulde varer fra Södahl og Vipp.

Vi har et stort udvalg, så du kan dekorere badeværelset lige efter din stil. Sortimentet tæller alt fra spejle og toiletbørster til badeforhæng, tandkrus og elektriske tandbørster. På salling.dk er du altid kun få klik fra nye detaljer til badeværelset. I Salling er der plads til at fortryde - vi har landets bedste bytteservice og bytter i 30 dage.

Badeværelse

 

Fyld badeværelset med detaljer

Fra håndklæder til badeforhæng. Alle detaljer t Mere

Toilet og bad Der er 469 varer

Underkategorier

 • Toilettasker

  Toilettaske

 • Makeuptasker
 • Badeforhæng

  Badeforhængets flotte farver og mønstre giver badeværelset et personligt og hyggeligt præg, samtidig med at dit badeværelsesgulv bliver holdt fri for plamager af vand. I vores udvalg finder du blandt andet badeforhæng fra Södahl.

 • Småelektronik

  Elartikler

   

  Salling forhandler et bredt udvalg af små elektronik til badeværelset. I vores sortiment finder du bl.a. styling produkter, eltandbørter og barbermaskiner fra kendte mærker som BaByliss, Philips og OBS.

 • Dispensere og tandkrus

  Dispensere og tandkrus

   

  Hos Salling forhandler vi et varieret udvalg af artikler til badeværelset. Her finder du vores sortiment af dispensere, tandbørsteholdere og tandkrus fra bl.a. populære Vipp og Södahl.

 • Håndklæder

  Håndklæder

   

  Lad dig inspirere af vores store udvalg af håndklæder. Sallings udvalg spænder over masser af forskellige farver, mønstre og farver, så du altid kan finde lige den serie håndklæder der passer bedst til dit hjem og indretning.

 • Spejle

  Spejle

   

  Hos Salling forhandler vi et udvalg af mindre spejle, enten med fod til at stille ved vasken i badeværelse eller i soveværelset, eller som håndholdte eller væghængte spejle, fra brands HAY og Babyliss.

 • Toiletbørster -...

  Toiletbørster og pedalspande

   

  Find enkle og praktiske toiletbøster og pedalspænde i flere strørrelser og farver. Salling forhandler bl.a. det populære brand Vipp samt andre markante brands som Eva Solo og Menu.

 • Bademåtter

  Bademåtter

   

  En bademåtte har selvfølgelig tre praktiske funktioner - du undgår at få badeværelset dækket af vand, når du står ud af bruseren, risikoen for at falde, når du forlader badet, bliver mindsket kraftigt, og du får ikke kolde fødder som det første efter dit behagelige bad. Men badeværelsesmåtten er også et dekorativt element i sig selv, og kan give et lille pift til din individuelle boligindretning. Du finder et udvalg af bademåtter i denne kategori.

pr. side
Viser 1 - 60 af 469
Viser 1 - 60 af 469