Filter-søgning

(0 produkt)

Dit valg

Avanceret søgning

Categories level 3

Vis alle

Nulstil gruppen

Tasker & penalhuse

Tasker

 

Når børn skal starte i skole, er der visse ting, der skal være styr på. Tasker og penalhuse er helt sikkert nogle af punkterne på tjeklisten. I Salling har vi tasker, der kan rumme de vigtigste ting til skoledagen, som for eksempel madpakken og skolebøgerne, og vi forhandler brands, der er garanter for en kvalitet i top.

 

Men børn kan ikke klare skoledagen med en taske alene. Selvom vi lever i en digitaliseret verden, skal der stadig et godt penalhus til. Vi har gode penalhuse til børn, hvor der er plads til blyanter, viskelæder, linealen med mere.

 

Er skolestarten nær, kan du, når du bestiller fra salling.dk, få tasker og penalhuse til børn leveret indenfor ganske få hverdage.

Tasker

 

Når børn skal starte i skole, er der visse ting, der skal være styr på. Tasker og penalhuse er helt s Mere

Tasker & penalhuse Der er 2 varer

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
 • Tilføj
  69,95 kr

  Penalhus sæt bestående af det søde Paw Patrol motiver i blå nuancer.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • Tilføj
  249,00 kr

  Sebra rygsæk i grå nuancer. Den grå rygsæk en blød, letvægtstaske - idéel til vuggestue, børnehave, weekendtaske eller håndbaggage. I taskens største rum er der plads til madkasse, drikkedunk, bleer, skiftetøj eller legetøj. Tasken har to invendige lommer og tre udvendige, hvilket sikrer plads til sut, stofbleer, solcreme eller lignende. De justerbare og...
  249,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
Viser 1 - 2 af 2