Filtersøgning

(202 produkter)

Pris

98 - 4400 kr

Mærke

Vis alle

Køn

Tasker

Tasker er et must have i hverdagen. Vi bruger dem dagligt på arbejde, til skole og ved rejser. Salling har med sin onlineshop gjort det muligt for dig at købe tasker på nettet. Vi har et bredt udvalg af tasker og lædervarer i mange farver, størrelser og til forskellige behov til både børn, mænd og kvinder. Lad dig inspirere her på webshoppen, eller tag forbi et af vores stormagasiner på strøget i Aarhus eller Aalborg, hvor taskeafdelingen bugner af lækre tasker, punge, clutches og lædervarer for enhver smag. Find bl.a. de nyeste tasker fra Adax og Decadent. Vi bestræber os på, at have de nyeste varer i stormagasinet og webshoppen, så du hele tiden er opdateret på den de aktuelle trends, der præger modebilledet netop nu. 

Tasker er et must have i hverdagen. Vi bruger dem dagligt på arbejde, til skole og ved rejser. Salling har med sin onlineshop gjort det mulig Mere

Tasker Der er 202 varer

Underkategorier

 • Clutches

  En clutch er efterhånden et must-have for alverdens kvinder, hvor pungen er blevet for lille og tasken er for stor. Hos Salling vil du finde masser af lækre clutches fra kendte brands som Decadent og Adax til alle aldre og typer af kvinder. Clutches er perfekte, når du skal på shopping, i byen eller ud og rejse, hvor der er plads til de mest nødvendige kort, sedler, mønter, mobiltelefon og pas. Vores udvalg spænder over variationer af clutches med lynlåslukning, skulderem og materialer i flere størrelser. Om du er til neutrale farver eller ønsker det farverige look, kan Salling hjælpe dig med den helt rigtige clutch. Du kan på Salling.dk få kyndig vejledning til valget af den helt rigtige model, om det er en clutch i sort læder eller en model fra et bestem brand til den helt rigtige gave, kan vi altid hjælpe dig videre. Husk, at du altid kan bytte eller returnere vare, der er købt på Salling.dk i vores stormagasiner i Aarhus og Aalborg.

 • Arbejdstasker

  Hos Salling finder du et bredt udvalg af arbejdstasker, uanset om du er på udgik efter en computertaske eller en messenger. En computertaske har, som navnet antyder, plads til en computer og nogle få dokumenter. En messenger er en større taske, der hviler på ryggen, og som udover en computer kan rumme flere genstande i forhold til en computertaske. Se vores udvalg af arbejdstasker, messengere og computertasker fra bl.a. Adax og Decadent og Tony Perotti herunder. 

 • Crossbody

  Crossbody tasken er perfekt til kvinden der skal have plads til frokosten, pungen og lidt make-up, men ikke har brug for nogen stor skuldertaske at bære rundt på. Crossbody’en findes i mange forskellige varianter, alt efter hvilket brand du søger. Hos Salling finder du crossbody tasker fra kendte brands såsom Adax og Decadent.  

 • Håndtasker

  Står du og mangler den helt perfekte håndtaske til hverdag eller fest, så er du havnet det helt rigtige sted. Vores sortiment af håndtasker varierer fra klassiske dame håndtasker i læder fra Adax til håndtasker præget af sæsonens trends og tendenser i flere farver og materialer. Lad dig inspirere på vores webshop - måske finder du netop det du ønsker dig, eller den taske du bare ikke kan undvære.

 • Shopper

  Shopperen er perfekt til dig der har brug for meget plads. Vores shoppere findes i mange forskellige udgaver, så du kan finde lige præcis den taske, der passer bedst til dit behov. I vores sortiement har vi bl.a. shoppers fra Decadent. Lad dig inspirere online her på siden. Husk du altid kan bytte og returnere vare der er købt online på Salling.dk i vores stormagasiner i Aarhus og Aalborg.

 • Skuldertasker

  Mange kvinder bruger skuldertasken dagligt, og skuldertasken findes efterhånden i et hav af størrelser til alverdens behov. Hos Salling finder du et bredt udvalg af skuldertasker til damer fra kendte og moderne brands eksempelvis fra Adax og Decadent. Salling bestræber sig på, at du i vores sortiement finder inspiration året rundt, om det er til dig selv, eller en gave til veninden eller konen/kæresten. Husk du altid kan benytte dig af vores online kundeservice, og få vejledning til dit køb, men du har stadig mulighed for at tage forbi et af vores moderne stormagasiner i hhv. Aalborg eller Aarhus. Du altid kan bytte og returnere vare der er købt online på Salling.dk i vores stormagasiner i Aarhus og Aalborg.

 • Toilettasker

  Lad dig friste af Sallings udvalg i toilettasker i flere størrelser og farver til mange typer af behov, hvad enten du skal på ferie og har brug for meget plads, eller mindre toilettasker med plads til kun det mest nødvendige. Du kan i vores sortiement finde både herre og dame toilettasker i bl.a. skind og tekstil i både neutrale farver og multifarvede mønstre. Lad dig inspirere af vores webshop - måske finder du toilettasken der passer perfekt til dig, eller som gave til veninden eller kæresten. Alle varer der er købr online på Salling.dk kan byttes og returneres i vores stormagasiner i Aarhus og Aalborg.

 • Makeuptasker

  Den helt rigtige kosmetiktaske skal være praktisk og rummelig nok, men skal også være i et lækkert design. Vi har derfor et bredt udvalg af makeuptasker, så du finder noget, der passer lige til dit behov og til din smag. Køb makeuptasker/kosmetiktasker online her på Salling.dk. Vores sortiment spænder over tasker fra blandt andet Nomess CopenhagenGillian Jones og lækre makeuptasker i læder fra bl.a. Decadent. Du finder makeup-punge, beauty-boxes og organizer-bags i designs, du vil elske, i lige præcis den størrelse, du måtte ønske.

pr. side
Viser 1 - 60 af 202
 • Tilføj
  499,00 kr

  13403 Abelone clutch i italiensk læder fra Belsac.
  499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Vittorios klassiske herretoilettaske i sort nylon. Tasken har et lækkert stort hovedrum, som åbnes med lynlås med masser af plads til dine toiletartikler. Indeni tasken er der en sidelomme med lynlås samt to åbne lommer, som er praktisk i forhold til at holde styr på dine små ting på farten. Indersiden er i grønmønstret for.
  399,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  99,00 kr

  Check-in bag med sugekopspejl med x10 forstørrelse fra Beauty Secrets by Gillian Jones. Spejlet har 2 små sugekopper, hvilket gør det muligt at sætte på glatte overflader såsom spejle eller vinduer. Perfekt til ferier og overholder flysikkerhedsregler.
  99,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  449,00 kr

  Hæng-up toilettaske i lækkert sort materiale fra Gillian Jones har mange lommer og to mesh punge/lommer, som kan tages ud af tasken. Tasken kommer også med en check-in-bag. Den indbyggede hæng-up funktion er super praktisk på rejsen, hvor afsætningspladsen kan være lille.
  449,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Super elegant og lækkert beauty bokssæt fra Gillian Jones' Resort-linjen. Sættet er i lækkert sort jacquard logo-stof. Beauty boksen har en fin indretning med loops. Den tilhørende pung har en praktisk størrelse, så du altid kan have dine makeupprodukter med på farten. Derudover en check-in bag til diine vigtigste rejse-items.
  399,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  299,00 kr

  Tidløs herretoilettaske i sort twill med 2 seperate rum med gråt inderfor fra Vittorio er yderst rummelig, så der er plads til både barbermaskine og ansigtscreme. Tasken har hank på ydersiden, så den er praktisk at medbringe.
  299,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  899,00 kr

  Notesbog fra Tony Perotti i sort læder. En eksklusiv notesbog i fremragende kvalitet. I notesbogen er der plads til en iPad Mini 2/4 eller andre tablets, der har en størrelse på max. 20,5 * 13,5 cm Model TE/3585ZW.
  899,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 700,00 kr

  266 Small flat crossbody taske i alligator black fra Decadent. Det er en perfekt lille hverdagstaske med plads til alle de vigtigste sager. Denne Decadent-taske har en lang, aftagelig cross-over rem og indvendig har den en indbygget lomme. Tasken åbnes og lukkes med en lynlås foroven og er lavet i gennemfarvet skind med struktur.
  1 700,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 099,00 kr

  Emmy skuldertaske fra Adax. Smart lille takse der både kan benyttes som skuldertaske eller crossover med mange små fine detaljer. Skuldertasken inden i det store rum er der en lille lynlås lomme og en åben skindlomme til en smartphone. På hver sin side af det store rum er der et lidt mindre rum dog stadig med god plads inden i. På bagsiden af tasken er...
  1 099,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  799,00 kr

  Oliver skuldertaske fra Adax. En lille taske med plads til de væsentlige ting du bruger i hverdagen. Tasken lukkes med en lynlås og bæres nemt over skulderen med den justerbare skulderrem. På fronten er der en smal lynlåslomme og på bagsiden er der en lomme, som lukkes med en trykknap.Indeni er der et rum med en lille lynlåslomme i den ene side og en åben...
  799,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  999,00 kr

  Cormorano skuldertaske fra Adax.Cormorano læderet er et dejligt blødt kalveskind der er både robust og smidigt samtidigt med en skøn let struktur i skindets overflade. Læderet har fået en overfladebehandling der gør det ekstra modstandsdygtig over for snavs og regn. Skindet fremstår rent og flot i sort med en smuk fremtoning af læderets nuancer.
  999,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  2 499,00 kr

  Astrid Shopper taske fra Adax. Astrid en trendy shopper med rigtig god plads. Bær tasken i de 2 stropper eller brug den aftagelige skulderrem. På fronten af tasken er der en indvendig lynlåslomme, der gør det nemt at organisere alle de små ting uden at de bliver væk. Indvendigt har tasken et polstret rum til din bærebare computer max 14”, så den er godt...
  2 499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  799,00 kr

  Oliver messenger taske fra Adax. En lille taske med plads til de væsentlige ting du bruger i hverdagen.Tasken lukkes med en lynlås og bæres nemt over skulderen med den justerbare skulderrem. På fronten er der en smal lynlåslomme og på bagsiden er der en lomme, som lukkes med en trykknap. Indeni er der et rum med en lille lynlåslomme i den ene side og en...
  799,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 199,00 kr

  Viktor messenger taske fra Adax med et stilrent og minimalistisk look. Viktor tasken har et enkelt design med en elegant lynlåslomme på bagsiden. På lynlåsen er der et vedhæng, hvilket også gælder for lynlåsen foroven til at åbne og lukke tasken med. Indeni tasken er der et computerrum i den ene side og en lynlåslomme i den anden side. Udenpå...
  1 199,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 299,00 kr

  Ulrika taske fra Adax. En super fin aftentaske i et enkelt design og lækker kvalitet. Halvdelen af skulderremmen består af en sølvkæde, som gør tasken både unik og cool. Tasken lukkes med en lynlås og kan enten bæres i den flettede håndledsrem eller i den justerbare skulderrem, som begge er aftagelige. Indvendig er der to rum adskilt af en lynlåslomme,...
  1 299,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 999,00 kr

  Sofi håndtaske fra Adax. Sofi er en skøn håndtaske, som både er smuk og rå i designet på samme tid. Tasken passer perfekt til hverdagsbrug og har plads til det du behøver. Håndtasken kan enten bæres i de to bærehanke eller over skulderen i den aftagelige skulderrem. Tasken har tre lynlåse, som åbner op til tre separate rum. Det midterste rum er større end...
  1 999,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 099,00 kr

  Linda skuldertaske fra Adax. Tasken har tre rum og en lang skulderrem.
  1 099,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  1 999,00 kr

  Roma 5368 skuldertaske fra Leonhard Heyden. Tasken har en lomme til en bærbar computer med en størrelse på max. 30x20x3 cm. Deruodver er tasken velegnet til dokumenter i A4 størrelse. Tasken har en smart trolleyholder, som gør det let, at tage den med på rejsen.
  1 999,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  899,00 kr

  Roma 5375 toilettaske fra Leonhard Heyden. En elegant og enkelt toilettaske. Tasken har et stort hovedrum, der lukkes med lynlås. Derudover har hovedrummet yderligere to lommer, der også lukkes med lynlås. Toilettasksen har en stabil og forstærket bund.
  899,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  129,95 kr

  Flot Mist toilettaske med foer fra Södahl.
  129,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  199,95 kr

  Flot Mist toilettaske med foer fra Södahl.
  199,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  245,00 kr

  Mariana toilettaske fra A Simple Mess. Tasken i bomuldskanvas har sort nylon foer, indvendig lomme og lynlås med vedhæng.
  245,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  299,00 kr

  Smart toilettaske i imiteret skind med metallynlåse fra Gillian Jones.
  299,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  249,00 kr

  Smart make-up pung i imiteret skind med metallynlåse fra Gillian Jones.
  249,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Lækkert todelt sæt med sort logoprint fra Gillian Jones.
  399,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Lækkert todelt sæt i grå fra Gillian Jones.
  399,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  249,95 kr

  Lækker og rummelig herretoilettaske i blødt lammeskind fra Studio.
  249,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  449,95 kr

  Herretoilettaske i sort skind som indeholder 7 af de vigtigste ting til rejsen fra Studio.
  449,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  99,00 kr

  Check-in bag med sugekopspejl med x10 forstørrelse fra Beauty Secrets by Gillian Jones. Spejlet har 2 små sugekopper, hvilket gør det muligt at sætte på glatte overflader såsom spejle eller vinduer. Perfekt til ferier og overholder flysikkerhedsregler.
  99,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  199,00 kr

  Hæng-op herretoilettaske i lækker nylon kvalitet fra Studio har mange lommer, og er den perfekte toilettaske til ferien eller rejsen, hvor badeværelsesforholdene er trange og afsætningspladsen begrænset. Tasken hænges let op, og de mange lommer gør tasken yderst praktisk.
  199,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  3 300,00 kr

  Computertaske fra Italienske Tony Perotti i brund læder. En eksklusiv taske i fremragende kvalitet, der kan rumme en computer med en størrelse på max. 15".  Model TE/9957-39DB.
  3 300,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  899,00 kr

  Toliettaske fra Italienske Tony Perotti i brund læder. En eksklusiv taske i fremragende kvalitet. Model TE/TT/2388-29.
  899,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  3 900,00 kr

  Computertaske fra Italienske Tony Perotti i brund læder. En eksklusiv taske i fremragende kvalitet, der har plads til en computer på max. 15".  Model TE/9996-38DB.
  3 900,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  3 800,00 kr

  Computertaske fra Italienske Tony Perotti i brund læder. En eksklusiv taske i fremragende kvalitet, der kan rumme en computer med en størrelse på max. 15".  Model TE/9995-38DB.
  3 800,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  2 100,00 kr

  Notesbog fra Tony Perotti i sort læder. En eksklusiv notesbog i fremragende kvalitet. Model TE/3613ZW.
  2 100,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  2 100,00 kr

  Notesbog fra Tony Perotti i brun læder. En eksklusiv notesbog i fremragende kvalitet. Model TE/3613DB.
  2 100,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  2 120,00 kr

  374 Round crossbody taske i farven sort fra Decadent. En lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne Decadent-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte Decadent-stribe på fronten....
  2 120,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  2 120,00 kr

  374 Round crossbody taske i farven cognac fra Decadent. En lille taske med en lang, justerbar skulderrem, der kan bruges cross-over eller bæres over skulderen. Denne Decadent-taske er lukket rundt med lynlås og har en lille lynlåslomme indvendig, samt en lomme bagpå. Tasken er lavet i blødt, gennemfarvet skind med den velkendte Decadent-stribe på fronten....
  2 120,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  2 350,00 kr

  402 sadeltaske fra Decadent i sort skind med struktur. Klappen lukkes til med et lille, tofarvet spænde i guld og sølv. Remmen er justerbar og kan bruges både i fuld længde og dobbelt i kortere længde, hvilket giver dig mulighed for at bære tasken enten cross-body eller på skulderen. Indeni er der ét rum der er fuld foret og en lille sidelomme. Denne...
  2 350,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 050,00 kr

  Makeup taske fra Decadent. Blød og praktisk makeup taske i army med foring indeni samt en indvendig lynlåslomme. Tasken har en strop og kan også benyttes som clutch. Tasken er perfekt til at have liggende i en stor taske. Den lukkes med en lynlås.
  1 050,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 299,00 kr

  Sia skuldertaske fra Adax. Alle detaljer og beslag er sølv-belagte. Der er en lynlåslukning i toppen. Skulderremmen kan justeres i længden, og den kan forlænges til 140 cm. Der er en mindre lynlåslomme bagpå. I tasken er der 3 rum, og i det midterste er der både en lille lomme med lynlås og en åben skindlomme.
  1 299,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  2 999,00 kr

  Bella arbejdstaske fra Adax. Tasken har fine sølvbelagte fittings, to hanke og der medfølger en ekstra justerbar skulderrem i en kombination af skind og nylon. Foran er der en lomme, hvor der er flere lommer til kort, kuglepenne og diverse. Der er også en stor lomme bagpå tasken. I taskens hovedrum er der et vatteret rum med velcro lukning til en 13...
  2 999,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 199,00 kr

  Viktor computer- og arbejdstaske fra Adax.Viktor tasken har et enkelt design med en elegant lynlåslomme på bagsiden. På lynlåsen er der et vedhæng, hvilket også gælder for lynlåsen foroven til at åbne og lukke jobtasken med. Indeni tasken er der et computerrum i den ene side og en lynlåslomme i...
  1 199,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 199,00 kr

  Elizabeth taske fra Adax med indbygget pung. Tasken har et enkelt smukt design og passer til alle outfits. Tasken bæres nemt over skulderen i den justerbare og aftagelige skulderrem, som også gør det muligt at bruge den som clutch. Den forreste del af tasken lukkes med en magnetlukning på bagsiden af klappen og består af to lommer, hvor du bl.a. kan have...
  1 199,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 199,00 kr

  Raveli Sheela taske fra Adax.
  1 199,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 499,00 kr

  Anja crossbody fra Adax. Anja er en super skøn hverdagstaske med smukke detaljer på fronten. Taskens mange rum i forskellige størrelser giver dig masser af muligheder for at organisere dine essentielle ting, du skal bruge i din hverdag. Tasken lukkes med en lynlås og bæres nemt i den justerbare skulderrem. Derudover er der en smal lynlåslomme på bagsiden...
  1 499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 299,00 kr

  Silvia crossbody fra Adax. Denne fine taske passer perfekt til hverdagen. Tasken er både smuk og elegant i designet, og den giver dig mange muligheder med de forskellige rum. Tasken lukkes med en lynlås og bæres nemt i den justerbare skulderrem. På bagsiden af tasken er der en smal lynlåslomme og på fronten er der en lomme med magnetlukning. Indvendig er...
  1 299,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  999,00 kr

  Asmine taske fra Adax. Asmine er en skøn taske med fine draperinger og i et elegant design. Sølvkæden, som indrammer halvdelen af skulderremmen, giver tasken et lille lækkert touch. Tasken lukkes med en lynlås og bæres i den aftagelige og justerbare skulderrem. Indvendig er der to rum adskilt af en smal lynlåslomme, samt en åben læderlomme i den ene side...
  999,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  2 499,00 kr

  Ariana håndtaske fra Adax. Ariana er en skøn håndtaske i et lækkert og moderne design. Tasken har mange smukke detaljer og passer perfekt til hverdagen når du behøver lidt flere ting med dig. Tasken lukkes med en lynlås og kan enten bæres i de to bærehanke eller i den aftagelige og justerbare skulderrem. På fronten er der en lomme med magnetlukning og på...
  2 499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  699,00 kr

  Cult 7383 skuldertaske fra Leonhard Heyden. Tasken har et hovedrum med plads til en bærbar computer, der har en størrelse på max. 33x22x4 cm, og rummet er velegnet til dokumenter i A4 format. I siden af tasken er der et rum med tre lommer, hvoraf den ene er velegnet til en mobiltelefon. Derudover er der tre små lommer til skriveredskaber.
  699,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  599,00 kr

  1363 Uma clutch med skulderrem fra Belsac. Tasken har følgende kvaliteter:   Fremstillet af italiensk kalveskind Lukkes med magnetknap Skulderrem medfølger To indvendige lynlås-lommer og fire lommer til kreditkort
  599,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  499,00 kr

  13401 Abelone clutch i italiensk læder fra Belsac.
  499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  499,00 kr

  13402 Abelone clutch i italiensk læder fra Belsac.
  499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  499,00 kr

  13405 Abelone clutch i italiensk læder fra Belsac.
  499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 149,00 kr

  32667 Eda crossbody taske fra Belsac. Tasken er produceret i kraftigt kalveskind og har en regulerbart rem, hvilket gør, at den både kan bruges som crossbody og skuldertaske. På bagsiden har tasken en lille lynlåslomme og på forsiden er der et overslag med en magnetknap til hovedrummet. I dette er der et lynlåsrum og en lomme velegnet til mobilen.
  1 149,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 999,00 kr

  32668 Zeleste taske fra Belsac. Tasken er produceret i italiensk kalveskind. I toppen er der et overslag med en magnetknap, som lukker op til hovedrummet, der yderligere er lukket med lynlås. Hovedrummet er delt op i to rum adskilt af et lynlåsrum i midten. Bag på tasken findes endnu et lynlåsrum, der indeholder en organizerlomme samt en almindelig...
  1 999,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  999,00 kr

  32695 Frey crossbody skindtaske fra Belsac. Tasken har:     Et klassisk look, der passer til enhver lejlighed. En toplynlås. En lang regulerbar skulderrem, der sidder behageligt på skulderen
  999,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 799,00 kr

  32696 Claire crossbody taske fra Belac. Tasken er fremstillet af ægte kalveskind og den har:   En toplynlås. En regulerbar skulderrem, der sidder behageligt på skulderen Klassisk design der passer til enhver lejlighed God rumlighed
  1 799,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  1 999,00 kr

  32697 Estelle skuldertaske fra Belsac fremstillet af ægte skind. Taksen lukkes med toplynlås og har en indvendig organizer. Derudover to lange hanke i toppen, der sidder behageligt på skulderen.
  1 999,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  749,00 kr

  32664 Talita crossbody taske fra Belsac.
  749,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 60 af 202