Filter-søgning

(8 produkter)

Dit valg

Pris

198 - 700 kr

Brand

Materiale

Vis alle

Farve

Vis alle

Type

Kraveform

Størrelse

Vis alle

Produktfamilie

Avanceret søgning

Categories level 3

Nulstil gruppen

T-shirts & toppe

T-shirts

 

T-shirts er gode til at forme det trendy look. De er komfortable og nemme at kombinere med din eksisterende garderobe. Kort- som langærmede t-shirts giver dig et perfekt afsæt til at skabe din egen unikke stil til enten arbejde eller fritid. Er du ude efter de klassiske, de pangfarvede, eller kan du godt lide print, blonder og mønstre på t-shirts, er du kommet til det rette sted. I Salling har vi designs fra mange forskellige brands, blandt andet Calvin Klein, Sofie Schnoor og Tommy Hilfiger.

 

Salling.dk har også et skønt udvalg af flotte toppe. Toppe er ligesom t-shirts nemme at sætte sammen med meget af det tøj, du allerede har i klædeskabet. Sæt dem for eksempel sammen med et par jeans og tag en blazer udenover, eller leg med andre spændende kombinationer. Er du på udkig efter skønne toppe, finder du dem på Salling.dk fra brands som Co'Couture, Gestuz og Saint Tropez med flere.

 

I Salling har vi en fantastisk bytteservice, hvor du kan få pengene tilbage indenfor 30 dage. Der er altid plads til at fortryde, når du handler på salling.dk.

T-shirts

 

T-shirts er gode til at forme det trendy look. De er komfortable og nemme at kombinere med din eksisterende garderobe. Kort- s Mere

T-shirts & toppe Der er 10 varer

pr. side
Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10