Filter-søgning

(3 produkter)

Pris

48 - 95 kr

Mærke

Svampe

Den gode hudpleje kræver gode produkter at påføre huden, men kræver også, at man kan nå svært tilgængelige steder på kroppen med en rensesvamp. De utilgengængelige steder på kroppen får også den body lotion eller sololie, som de har brug for med Hanne Bangs lotion applicator. I denne kategori kan du også finde Karmamejus konjac sponge, der er et naturligt, basisk ekstrakt fra konjac-plantens rod, perfekt egnet til at pleje den sarte hud med essentielle vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Den gode hudpleje kræver gode produkter at påføre huden, men kræver også, at man kan nå svært tilgæ Mere

Svampe Der er 3 varer

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • Tilføj
  95,00 kr

  Lotion applikator fra Hanne Bang. At skulle smøre sin ryg ind kan være lidt af en umulighed. Kroppen vendes og drejes, begge hænder tages i brug og alligevel får man ikke smurt hele sin ryg ind. Det gør man med denne Lotion applikator. Applikatoren kan bruges til alle former for lotion eller cremer for eksempel bodylotion, solcreme og medicinske præparater.
  95,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  49,50 kr

  Når svampen på Hanne Bang "Lotion Applikator" trænger til at blive skiftet ud, er det nemt at trække den af applikatoren og sætte en ny svamp på. Efter brug vaskes svampen med vand og mild sæbe. Ved regelmæssig brug holder svampen i 4-6 uger.
  49,50 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage

Produkter under denne streg er ikke på lager online

 • Tilføj
  89,00 kr

  Karmamejus konjac svamp er fra naturens hånd basisk og skaber balance i syre- og pH-værdierne i hudbarrieren. Den eksfolierer og renser i dybden, stimulerer blodomløbet og hudens genopbygning uden at skade de sarte lag i overhuden. Den 100% naturlige konjacsvamp er fremstillet af rå silkefibre fra Amorphophallus konjac-plantens...
  89,00 kr


  Kan kun købes i stormagasinerne
Viser 1 - 3 af 3