Filter-søgning

(113 produkter)

Pris

100 - 2600 kr

Brand

Vis alle

Materiale

Vis alle

Farve

Vis alle

Type

Vis alle

Sportsgren

Vis alle

Produktfamilie

Vis alle

Størrelse

Avanceret søgning

Categories level 3

Sport Der er 113 varer

Underkategorier

 • Træningsudstyr

  Træningsudstyr

   

  Gear til sportsnørder

  Den aktive sportstype fortjener det bedste udstyr til de ugentlige træningspas. I Salling har vi samlet, hvad du skal bruge. Uanset om du dyrker yoga, cykler eller løber, har vi udstyret, du skal bruge.

   

  Vi har alt fra drikkedunke til yogamåtter. Blive inspireret af vores udvalg her på siden eller besøg os i vores stormagasiner, hvor vi frister med endnu mere udstyr. På salling.dk er du altid få klik fra nyt udstyr til din sportsgren. Og glem ikke, at vi leverer uden omkostninger til din adresse, når du handler for over 500 kr.

 • Sko

  Sportssko

   

  Der er mange gode grunde til at have sæsonens nyeste sportssko. En mand går aldrig ned på funktionelt udstyr, og det er mindst lige så vigtigt at se knivskarp ud til enhver udfordring.

   

  I Salling har vi sportssko til både indendørs og udendørs brug. Og så er det op til dig, om dine nye sportssko skal være fra Puma, New Balance, Salomon, Nike eller Adidas. Vi har samlet alle de lækre brands på salling.dk.

   

  Sportssko behøver ikke kun at være til sport. i Salling har vi funktionelle og trendy sko, som du kan bruge i hverdagen. Hvis du er på udkig efter nye komfortable sko til hverdagen, anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg fra Nike og Adidas.

 • Bukser

  Træningsbukser

   

  Sportstøj til det aktive liv

  I Salling hylder vi de aktive typer, og vi har derfor samlet et bredt udvalg af udstyr til sportselskeren. Vi har blandt andet et bredt sortiment af bukser, shorts og tights, som egner sig til alt fra skiferien til vandreturen.

   

  Til skiferien er et par varme skibukser et must. Vi har samlet en række lækre skibukser fra anerkendte brands som Peak Performance og Salomon. Bliv inspireret af de nyeste kollektioner med tidens fedeste tendenser og farver. Vandreferier kræver ekstra funktionelt udstyr. Vi har både chinos og skalbukser, som er skræddersyet til de lange dage i naturen. Brands som Fjällräven og Peak Performance leverer vandreudstyr af højeste kvalitet. Skal du bare have et par bløde bukser til de afslappede aftener? Find behagelige sweatpants fra brands som Nike, Puma og Hummel. Så er du klædt blødt på til aftenerne på sofaen. Vores sortiment dækker også over helt almindelige underdele til løb og fitness. Se det brede udvalg her på siden, hvor du med få klik kan købe nyt udstyr, der forstærker din motivation.

 • Jakker

  Jakker

   

  Jakker til det aktive liv

  Er du den aktive type? Vi har jakken til dig, uanset om du skal på vandretur i de franske alper eller bare er på jagt efter regnjakken til det danske efterår.

   

  Skal du på skiferie? I så fald har vi alt udstyret, du skal bruge. Vi har blandt andet varme og lækre skijakker, som holder dig varm i kulden. En skijakke er en langsigtet investering, som du kan bruge sæson efter sæson. Derfor er det en god idé at holde øje med alle detaljer. Peak Performance, Trespass, Helly Hansen og Salomon er blot et udpluk af de mange lækre brands, du kan vælge blandt, når du shopper jakker til herrer på salling.dk. Handler du for over 500 kr., leverer vi i Salling dine varer kvit og frit til din adresse. På salling.dk er du kun få klik fra nyt udstyr.

 • Trøjer

  Træningstrøje

   

  Sportstøj til enhver sport

  Puma, Under Armour eller Newline? Vi har samlet overdele fra en lang række lækre brands, så du har frit valg blandt et væld af styles, når du skal shoppe på salling.dk

   

  Lækre løbetrøjer er en nødvendighed i Danmark, hvor både efteråret, vinteren og foråret kræver lækre materialer, der kan holde på varmen i vind, regn og kulde. Bliv inspireret af de mange funktionelle trøjer i vores udvalg. Både Nike, Puma og Under Armour har lækre sweatshirts, som du kan bruge i hverdagen, til en søndag på sofaen eller på vej til træning. En blød og lækker sweatshirt er et musthave i garderoben. Glem ikke, at vi i Salling leverer kvit og frit til din adresse, hver gang du handler for mere end 500 kr.

 • Sportsundertøj
 • Ski

  Skitøj

   

  Skitøj til vinterferien

  En af de vigtigste ting på skiferien er at holde på varmen. Udstyr og forberedelse er nøgleordene. I Salling kan vi hjælpe dig med varmt og dejligt udstyr til ferien i sneen. Vi har alt fra skibrillerne og skihuen til skijakken og skibukserne.

   

  Salomon og Peak Performance byder på lækre jakker og bukser til skiferien, som holder både sne og kulde ude. Hvis du vil stå skarpt i den hvide sne, kan du med fordel købe et helt sæt fra samme brand. På skiferien tæller den indre beklædning mindst lige så meget som den ydre. Hop i blødt og lækkert skiundertøj fra danske Helly Hansen og vær sikker på, at kroppen har det behageligt i den bidende kulde. Hvis du vil have løjpens fedeste look, er et par smarte skibriller et must. I Salling har vi blandt andet skibriller fra Trespass. De er både fede og funktionelle. Glem ikke, at vi i Salling leverer kvit og frit til din adresse, hver gang du handler for mere end 500 kr.

 • Outdoor & Fritid

  I outdoor & fritid finder du en række produkter til sport og aktiviteter ude i det fri, heriblandt tasker, telte, soveposer, støvler og meget mere.

pr. side
Viser 1 - 60 af 113
Viser 1 - 60 af 113