Filtersøgning

(155 produkter)

Pris

-2 - 3400 kr

Produktfamilie

Vis alle

Brand

Vis alle

Materiale

Vis alle

Farve

Vis alle

Type

Vis alle

Kraveform

Vis alle

Sportsgren

Vis alle

Størrelse

Vis alle

Avanceret søgning

Categories level 3

Vis alle

Sport Der er 123 varer

Underkategorier

 • Træningsudstyr

  Træningsudstyr

   

  De fleste vil gerne leve et sundt og aktivt liv. Med denne indstilling har du allerede taget første skridt. Det næste handler om hvordan. Med træningsudstyr kan du nemlig holde dig i god fysisk form, uden du behøver at forlade hjemmet. Find pilatesbolden, mavetræningshjulet eller håndvægtene frem, og begynd træningen i dit helt eget tempo.

   

  Med træningsudstyr sparer du penge i længden. Du behøver nemlig ikke bruge penge på et fitnesscenter hver eneste måned. Du kan omvendt, når du har dit eget træningsudstyr, træne lige når du har lyst og energi til det.

 • Sko

  Træningssko

   

  Et par gode sko er uundværlige, når du dyrker sport. Hvad enten du er på begynder- eller konkurrenceniveau, skruer et par gode sportssko op for din ydeevne. Et aktivt sportsliv kan medføre forskellige behov. Er du løber, skal du bruge sko til dine ugentlige løbeture. Måske har du brug for indendørs sko, eller også holder du af at gå lange ture, og så er det vandresko, der er interessante.

   

  Vi har mange kvalitetssko til sporty kvinder. Vi gør det nemt for dig at koncentrere dig om den sport, som du elsker at dyrke. Stødabsorbering, smidighed og støtte skal bare være i orden, i forhold til de fysiske sportsaktiviteter du kaster dig ud i.

   

  På salling.dk har vi sportssko til kvinder fra brands som Only Play, Skechers, New Balance og Salomon. Husk, at vi har fri levering ved køb over 500 kroner.

 • Bukser

  Træningsbuker

   

  Holder du af at være aktiv, fortjener du også et par gode sportsbukser, som gør det til en behagelig oplevelse at løbe, cykle, crossfitte eller dyrke skisport. I Salling har vi bukser til sporty kvinder, der fx motionerer et par gange om ugen i deres fritid, men også til dem, der konkurrerer på et højere niveau. Kort sagt har vi sportsbukser til alle kvinder med en aktiv livsstil.

   

  Mange kvinder hopper hver uge i løbeskoene for at holde sig i form. Løbebukser er derfor meget populære, men også vigtige for at få komforten med ud på ruten. Hop fx i et par lækre løbetights fra vores kvalitetsbrand Newline. Vær klar til en dag med aktivitet med sportsbukser til kvinder fra Fjällräven, eller find gode skibukser til ferien fra Peak Performance, Salomon og Trespass.

   

  Vi i Salling elsker at yde vores kunder god service. Fortryder du et køb, bytter vi med et smil, når du returnerer varen inden for 30 dage.

 • Jakker

  Træningsjakker

   

  Har du ofte pulsen oppe, fordi motion er en fast del af tilværelsen, eller har du planer om at begynde på et mere aktivt liv? I alle tilfælde er det vigtigt, at du har en god sportsjakke hængende, når du skal udfolde dig fysisk. I Salling har vi sportsjakker til kvinder, så du kan holde formen ved lige, uanset hvordan vejret arter sig.

   

  Løbejakker til kvinder er svære at komme udenom. Rigtig mange dyrker nemlig motion ved at løbe, når de har fri eller overskud til det i dagligdagen. Især i de kolde måneder er det vigtigt at eje en god løbejakke, så du kan holde varmen, selv ved meget lave temperaturer.

   

  I Salling har vi sportsjakker fra brands som Trespass, Newline og Peak Performance. Hos os kan du handle med ro i sjælen, vi bytter nemlig med et smil inden for 30 dage.

 • Trøjer

  Træningstrøje

   

  Når du er fysisk aktiv, er en god sportstrøje et must. Pulsen kommer op, og sveden viser sig på panden som tegn på, at du anstrenger dig. Hos Salling anbefaler vi, at du anskaffer dig en rigtig god løbetrøje. En, som er behagelig at have på, og som holder dig varm, når temperaturen er faldende. I Salling fører vi forskellige brands, heriblandt Newline og Kari Traa, som er kendt for løbetrøjer og sportstøj af god kvalitet.

   

  Oplevelsen af at være fysisk aktiv udendørs såvel som indendørs bliver bare så meget bedre, når du har en sportsjakke, som giver dig komfort, mens du løber, cykler eller motionerer på anden vis.

   

  Vi i Salling elsker at yde vores kunder god service. Fortryder du et køb, bytter vi med et smil, når du returnerer varen inden for 30 dage.

 • Sportsundertøj

  Sportsundertøj

   

  Uanset hvor meget du motionerer eller dyrker fysiske aktiviteter, vil du ikke fortryde, hvis du gør det med sportsundertøj på. Sportsundertøj er kort sagt undertøj, der gør det komfortabelt at dyrke sport og træne fitness. Du vil helt sikkert ikke ønske at undvære det, når du først har fået pulsen op, og sveden begynder at pible frem på panden.

   

  Hvis du leder efter sportsundertøj til kvinder, har du garanteret også en sports-bh i tankerne. Med sådan en lader du begrænsningerne blive hjemme til fordel for den ultimative bevægelsesfrihed, således du kan yde det maksimale. Vi fører fx brands som Casall og Only Play.

   

  Skal oplevelsen af at dyrke sport være komfortabel, er du havnet det rette sted. Vi har nemlig masser af lækkert sportsundertøj i høj kvalitet. Glem ikke, at vi leverer gratis, hvis du handler for mere end 500 kr.

 • Ski

  Skitøj

   

  Har du været på skiferie, ved du også, hvor fedt det er. Det er nemlig svært at overgå den oplevelse, det er at suse ned ad bjergsiden gennem den fantastiske, snedækkede natur, mens du mærker suget i maven. Men sikkert er det, at denne oplevelse kun bliver helt perfekt, hvis du bærer det rette skitøj.

   

  I Salling har vi et varmt udvalg af skitøj til kvinder, som kan bidrage til at gøre dagene på ski fantastiske. Vi forhandler brands som Peak Performance, Trespass og Salomon. En god skijakke kan for eksempel sørge for, at kulden i bjergene ikke bliver et problem. Skihandsker kan holde fingrene varme, og et par skisokker sørger for den rette isolering i skistøvlerne.

   

  På salling.dk har vi skitøj til kvinder, der er varmt, funktionelt og selvfølgelig feminint og klædeligt, når du skal en tur på skiferie. Glem ikke, at vi i Salling altid har hurtig levering og god service. Hvis du køber for over 500 kr., sender vi helt uden leveringsgebyr.

 • Sportskjoler & -nederdele
pr. side
Viser 1 - 60 af 123
Viser 1 - 60 af 123