Filter-søgning

(345 produkter)

Pris

23 - 5320 kr

Område

Vis alle

Whisky-type

Land

Vis alle

Lagringstid

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Spiritus

Spiritus er latin for åndedræt, og navnet er knyttet til en forventning om, at de stærke og smagfulde drikke giver liv. Helt parallelt udspringer whisky af de gæliske ord for "livets vand" - hvilket på latin hedder "aqua vitae" - så sammenkædningen af spiritus og livet er en lang europæisk tradition.

Hos Salling har vi et stort udvalg af spirituosa, fra de egnsbestemte varianter som whisky, cognac og grappa, til metoder, der er brugt over hele verden, såsom brændevin. Her på siden kan du finde alle de spændende og smagfulde spiritustyper, som er i vores sortiment. Bliv inspireret til at prøve noget nyt, eller find lige den flaske du plejer at have i barskabet online her på Salling.dk. God fornøjelse.

Spiritus er latin for åndedræt, og navnet er knyttet til en forventning om, at de stærke og smagfulde drikke giver Mere

Spiritus Der er 345 varer

Underkategorier

 • Brændevin og Snaps

  Snaps (eller akvavit) er den mest udbredte form for brændevin i Danmark, men i kategorien Brændevin kan du også finde fransk Calvados og Eau de Vie, brændevine fra navnkundige Angostura, og fra de danske himmelstrøg byder vi på Brænderiet Enghavens delikate frugtbrændevine.

  Leder du efter andre brændevine?

  Flere brændevine har deres egen kategori, se:

 • Brandy

  Brandy er en fællesbetegnelse for alle brændevine fremstillet ved destillation af vine, fra hele verden. Jo ældre en brandy er, des mere er der at gå på opdagelse efter. Brandyen er en fantastisk spiritus, som kan nydes i mange sammenhænge. Ingen brandy er ens, men har hver deres helt egen karakter og kraft. Typisk serveres en ældre brandy alene og uden mad, mens de yngre brandys er bedre at servere i selskab med bl.a. fisk, skinke, pølser eller til syrlige desserter med citrusfrugter.

  Brandy fra Cognac-distriktet

  Har sin egen kategori på salling.dk - her kan du finde Cognac.

 • Cocktails

  Hos Salling har vi gjort det nemt for dig! Vi har samlet vores udvalg af færdige cocktails til dig der vil udforske alverdens cocktails, uden at have barskabet fyldt med mange forskellige flasker, som måske kun bliver åbnet ved ganske få lejligheder, eller dig, der vil undgå besværet med cocktailopskrifter. Se nærmere på de forskellige cocktailtyper, og find lige den cocktail som kunne passe til dit kommende selskab, eller til en hyggelig aften med din partner eller venner.

  En god mai tai

  Indeholder rom, curacao og lime-juice. Men hvor meget af hver, og hvilken rom passer til hvilken lime-juice. Med færdige cocktails har professionelle bartendere valgt de helt rigtige ingredienser i de helt rigtige mængder, så resultatet bliver perfekt - hver gang.

 • Cognac

  I 00'erne opstod en tendens i musikbranchen for at nævne cognacproducenter i musiknumre. Det fik salgstallene til at stige markant, og det var nu ikke længere kun en drik forbeholdt det bedre borgerskab, mænd og kendere. Cognacen fik på rekordtid kultstatus, og blev i stor stil brugt til cocktails på barer verden over. I dag sælges en god blanding af ældre og meget markante cognacer stadig, med henblik på den rene smagsoplevelse, uden andre tilsatte ingredienser. Dette er typisk også denne type cognacer vi har i sortimentet hos Salling, hvor du bl.a. finder flasker af den populære producent Hennessy. Se vores udvalg af smagfulde cognacer her.

  Kvalitetsbetegnelser
  Inden for cognac benyttes officielle kvalitetsbetegnelser, som hænger sammen med hvor længe de er fadlagret:
  VS - fadlagret i min. 3 år. V.S. står for "Very Special" - Se udvalg
  VSOP - fadlagret i min 4½ år. V.S.O.P. er en forkortelse for Very Special "Very Special(superior) Old Pale" - Se udvalg
  XO - fadlagret i min. 10 år, dog ofte længere. Forkortelse for "eXtra Old" - Se udvalg

  Hvor længe en Cognac har været fadlagret har stor betydning for dens kvalitet. Således stopper udviklingen af cognac'en når den tappes på flaske.

 • Gin

  Gin er en af de typer af spiritus der bliver produceret på meget forskellig vis, alt efter hvilken producent, der laver ginen, og hvilket land, producenten har rødder i. Gin er stærkt afhængig af hvilken type krydderi, der bruges eller hvilken ingrediens, alkoholen tilføres under fremstilling. Det har derfor ikke så stor betydning, at gin er lavet på korn eller at den lagres på fade, for at den har sin unikke smag. Det er krydderierne der giver ginen sit eget touch. Se vores udvalg af smagfulde gin her på siden, og lad dig inspirere til din kommende flaske gin til barskabet.

  Gin og tonic

 • Grappa

  Grappa er Italiens svar på en god brændevin. Egentlig ligger gennembruddet for grappaens popularitet ikke så langt tilbage i historiebøgerne. I 1973 slog grappaen igennem, men oprindelig stammer de første produktioner af grappa tilbage fra ca. 1450. Grappaen produceres i dag i et hav af afskygninger.

  Typer af grappa

  Professionelle smagere opdeler grappa i fire typer: Unge grappaer, fadlagrede grappaer, aromatiske grappaer (grappaer på kraftigt smagende druer) og aromatiserede grappaer (grappa tilsat øvrige frugter efter destilleringen). På salling.dk finder du et udvalg af fadlagrede grappaer og aromatiske grappaer.

 • Likør og Sirup

  Likøren er, indenfor spiritus, noget helt særligt, og sukkerindholdet i en likør er nøjagtig det der gør forskellen for netop denne spiritustype. Likører er en markant sukkerholdig drik, som i 1800-tallet gjorde den til et udpræget statussymbol. Som sukkerpriserne gennem tiden er faldet, er likøren i dag blevet en spiritus til og for alle, og findes i et utal af variationer. Likøren bruges i dag rent til fx at akkompagnere en kop kaffe, men mixes også i et utal af varianter som drinks. Likøren er derfor også enhver hjemmebar værdig. Se vores udvalg her på siden, og finde lige den likør du ønsker at prøve kræfter med.

 • Rom

  Rommen er en kraftig spiritus, som i dag produceres i mere eller mindre alle lande der har held med sukkerørsproduktion. Rommen produceres netop udfra det restprodukt som forekommer ved kogning af sukkeret fra sukkerrøret. Restproduktet er en tykt flydende sukkermasse, en melasse. Melassen gæres og behandles, så den som slutprodukt bliver til rom. Læs mere om de forskellige rom i vores sortiment her på siden.

  Lys rom og mørk rom

  Enhver rom starter sit liv som en lys rom, klar og gennemsigtig. Ved at udvide gæringstiden og lagre rommen på fad - og eventuelt ved at anvende karamel som ekstra farvemiddel - så bliver det til en mørk rom. På salling.dk finder du et udvalg af udsøgt, lagret rom - og dermed ingen hvid rom.

 • Tequila

  Tequilaen er det man vil kalde en mexicansk nationaldrik, og agaven er hemmeligheden bag den markante smag i en tequila. Tequila findes i to kvaliteter. Der findes den oprindelige kvalitet, som er brændt på 100% blå agave samt den type rom man kalder en mixto. Mixtoen indeholder minimum 51% destilleret blå agave og max 49% af andre sukkerarter. Læs mere om vores sortiment her på siden, og finde lige den Tequila du ønsker.

 • Vodka

  Når vi taler om vodka, falder tankerne ofte på Rusland eller Polen, og det er ikke så sært. Især russerne har i mange år været kendt for deres store produktion, men også forbrug af den klare drik. Vodka er igennem tiden blevet lavet på alverdens kornsorter, kartofler og melasse. Dette skyldes, at man har brugt de råstoffer der var tilgængelige. Alkoholen i vodkaen er smagsforstærkeren, og i gamle dage var det underordnet, om vodkaen var lavet på rug eller kartofler - alkoholen var og blev den vigtigste ingrediens. Egentlig brugte man ikke vodkaen som drik, da man i starten af 1500-tallet begyndte af lave vodka. Her blev den klare drik brugt som pleje af huden efter en barbering, mere eller mindre som aftershave. Denne spøjse tilbøjelighed er dog forlængst afværget, og i dag bruges den i høj grad som drik og ingrediens i mange typer drinks. Man ser ligeledes i dag en større koncentration af kvalitetsvodka, som efterspørgslen på verdensplan stiger efter vare af absolut bedste kvalitet. Læs mere om vores udvalg af vodka her.

 • Whisky

  At drikke en whisky er for mange en unik smagsoplevelse, der sætter tankerne i gang. Whiskyen er i dag kendt for sin lagring på egetræsfade, men egentlig begyndte man først at lagre whisky på egetræsfade fra omkring 1915, hvilket over få år satte rigtig godt og grundigt skub i whiskyens smagaromaer, og samtidig betød en større anerkendelse.

  Nyd din Whisky - med respekt

  Whisky bliver ofte brugt som ingrediens i cocktails eller i longdrinks, men køber du whisky fra sortimentet på salling.dk, så anbefaler vi, at du ikke tilsætter andre ingredienser (nej, heller ikke "on the rocks"), og indtager den i et velegnet glas. Er du ny indenfor whisky vil et godt glas åbne i toppen - og derved lade læber og tunge få størstedelen af smagsoplevelsen - mens mere erfarne whiskydrikkere vil få glæde af et glas, der snævrer ind i toppen, og lader dig få det fulde indtryk af whiskyens næse.

pr. side
Viser 1 - 60 af 345
 • Tilføj
  399,00 kr

  Lagavulin Single Malt Whiskey har en fremragende røgsmag, som fremkommer når malten tørres ved fremstillingen. Denne whiskey er lagret i 16 år og er blandt et udvalg af 6 single malt produkter, der har fået kvalitetsbetegnelsen "Classic Malts of Scotland". Whiskeyen er produceret på den skotske ø Islay i de Indre Hebrider.
  399,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  369,00 kr

  Belvedere vodka dufter svagt af vanilje med blide egenskaber af blød creme. Smagen er fuld og rund med en medium krop med et naturligt rig og fløjlsagtig konsistens med lette vanilje note af søde og krydrede med et strejf af hvid peber og krydderier. Afsluttende med note af mandel og svare paranød.
  369,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  299,00 kr

  Hendrick’s Gin produceres i Skotland på destilleriet William Grant & Sons i byen Girvan. Denne gin byder på den traditionelle enebær og koriander, men der benyttes herudover også agurk og rosenblade for at tilføre en unik smag. Den specielle flaske er inspireret af de gamle apotekerflasker. San Francisco World Spirits...
  299,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  539,95 kr

  Silent Pool Gin er blevet kåret til verdens bedste gin ved World Spirits Award 2016. Det et ikke uden grund. Denne klassisk producerede gin har en frisk smag og er lavet på hele 24 forskellige urter og krydderier, bl.a. enebær, lavendel, koriander, kamille, honning og lime. Silent Pool har fået sit navn efter den skovsø, hvor man henter kildevandet, der...
  539,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  229,95 kr

  Saffron Gin er produceret på 8 forskellige ingredienser: enebær, koriander, lemon- og appelsinskal, frø fra planten angelik, iris, fennikel og til sidst safran. Saffron Gin har sin helt egen unikke farve og smagen er af krydret karakter.
  229,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  160,95 kr

  Den verdenskendte og klassiske Bombay Sapphire gin, der kommer i den kendetegnende blå flaske. Ginen er destilleret på 10 botaniske ingredienser bl.a. enebær, blåbær, mandler og lakrids. Den har en intens aroma af enebær og citrus. Egner sig godt til drinks fx. Tom Collins eller Gin & Tonic.
  160,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  1 239,00 kr

  En dejlig malt med duften af chokolade drysset med kakao, som blander sig med duften af dampende kaffe og mynte.Smagen af whiskyen er rig på sødme, med en blanding af bitter mørk mocha og sydende krydderier.
  1 239,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  NB Gin har for nylig vundet "World’s Best London Dry Gin" ved World Drinks Awards 2015, så dette er en gin, du ikke skal snyde dig selv for at prøve. Smagen er klassisk men af moderne karakter. NB Gin er lys og frisk med subtile noter af citrus og en klar fornemmelse af enebær. NB Gin er produceret af Vivienne og hendes mand Steve Muir...
  399,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  229,95 kr

  Pampero Aniversario blev lanceret i 1963 i forbindelse med Pamperos 25 års jubilæum. Pampero Aniversario er en rom med harmonisk karakter, som den blandt andet opnår ved lagring på bourbonfade i 4-6 år. Det er lagringen i netop denne type fade der er med til at give Pampero Aniversario dens unikke mørke farve. Den kraftige varme, der er i Sydamerika giver...
  229,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  549,95 kr

  Le Tribute gin er en spansk premium gin produceret af Destilerias MG. Et familie-destilleri der har fire generationer bag sig. LE Tribute udmærker sig ved at have et design og kvalitet, der bevarer respekten for traditionerne med samtidigt udfordrer ved at have en innovativ tilgang til fremstillingen. Ginen har noter af lime, ,appelsinskal, citronskal,...
  549,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Gin Monkey 47 er en unik premium gin fra Schwarzwald i Tyskland. Tallet 47 i navnet kommer fra antallet af planteekstrakter, som denne  gin indeholder. Monkey 47 præsenterer en masse dufte. Både trædufte, vegetabilske dufte, citron noter og botanisk sødme. Duftene ledsages af en forudsigelig kompleks smag. Det er en robust og stærk gin med masser af...
  399,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  299,95 kr

  Herbie Gin er en dansk hånddestilleret London Dry Gin. Ginen er destilleret med ti udvalgte krydderurter og krydderier, bl.a. enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsinskal og danske æbler. Alt dette giver en særdeles velsmagende gin, der kan drikkes som den er eller blandet med en tonicvand.
  299,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  699,95 kr

  Cognac med dyb kobberfarve og en attraktiv rund og krydret duft. Den har en sødlig og blød smag med skønne noter af blandt andet marcipan, sort te og honning. En cognac som er let at gå til og som har en lang eftersmag.
  699,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  299,95 kr 445,00 kr

  Talisker har en lettere røget smag med et eftersmag af pære, mynte, og lyng. Whiskeyen er lagret i 10 år og er meget mørk i farven. Whiskyen er fremstillet på øen Isle of Skye og er blandt et udvalg af 6 single malt whiskys, der har fået kvalitetsbetegnelsen "Classic Malts of Scotland". Destilleriet Talisker blev grundlagt i 1831 af Hugh McAskill.
  299,95 kr 445,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  1 999,00 kr

  Dette er en whisky, som har gennemgået 25 års lagring, hvilket har givet den en særdeles dyb mahogni farve samt en delikat røget duft. I smagen er whiskyens fremtrædende noter karamel og hasselnød, hvilket går perfekt i spænd med det røgede udtryk. Whiskyen afsluttes med en vedvarende mild og kompleks eftersmag.
  1 999,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  2 779,00 kr

  Dufter af tørrede frugter, chokolade og kaffe. Glenmorangie 25 years old har en kraftig og fyldig smag af søde ribs og brombær. Derefter en eftersmag af berusende brombær og krydderier.
  2 779,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  155,00 kr

  Denne Créme de Cassis har en dyb violet farve. Duften er af friske nyplukkede solbær og smagen er utrolig fed, rig og cremet.
  155,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  180,00 kr

  Liquore Strega har en flot dyb gylden farve. Smagen og duften domineres af enebær. Smagen er desuden fed, rig og cremet.
  180,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  475,00 kr

  Den prisbelønnede Four Pillars Sjælden Dry Gin fra australske producent Four Pillars Distillery er udformet til at levere den bedste af alle verdener: en perfekt, klassisk gin og også noget, der ville fascinere og glæde selv den mest hærdede gin fanatiker. Det er krydret, men med stor citrus, en virkelig moderne australsk...
  475,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  845,00 kr

  En blanding af rom lagret i 6-25 år, med en ekstra lagring i franske egetræsfade, der tidligere indeholdte cognac. En perfekt afbalanceret kombination af sødme, krydderi og frugt. Flot Mahogni-farve med intense røde antydninger. I næsen er den meget åben med et væld af aromaer, der synes at udvikle sig, hver...
  845,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  319,95 kr

  En enestående glat og velafbalanceret gin med en delikat smag af enebær, sprød citrus, rosenrødt geranium aroma med eksotiske noter fra otte andre specielt udvalgte ingredienser. Geranium Gin er en håndlavet lille parti gin fra Hammer & Son Ltd., skaberne af Old English Gin. Geranium Gin er en af de højest rangerede gin i verden.
  319,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  115,00 kr

  San José kommer fra Mexico og er fremstillet ved at destillere Agave plantens frugt i overensstemmelse med ældgamle opskrifter. San José er den førende tequila i Frankrig. San José Tequilas karakteristiske runde smag gør sig både som et shot men også som ingrediens i en klassisk margarita.
  115,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  229,00 kr

  Sobieski Estate Vodka, Single Rye, er i sin elegante flaske repræsentant for mere end 500 års destillationstradition af vodka. Sobieski Estate Vodka, Single Rye er lavet på Dankowski rug, som udelukkende er høstet på Galicia markerne. Bør nydes afkølet i sin rene form. Polen har stolte vodka traditioner og er fadder til kvalitetsvodka. Sobieski Vodka er...
  229,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  229,95 kr

  En utrolig smagende irsk creme-likør lavet af naturlige ingredienser. Coole Swan indeholder Irish single malt whisky, frisk Irish Cream, ægte chokolade og subtile infusioner af Madagaskar vanilje og rig, mørk kakao fra Elfenbenskysten. Kan drikkes som den er med is eller som basis for nogle spændende cocktails. Farven er naturlig creme-farve med en meget...
  229,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  3 799,00 kr

  Belvedere vodka dufter svagt af vanilje med blide egenskaber af blød creme. Smagen er fuld og rund med en medium krop med et naturligt rig og fløjlsagtig konsistens med lette vanilje note af søde og krydrede med et strejf af hvid peber og krydderier. Afsluttende med note af mandel og svare paranød.
  3 799,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Gaveæske med Gin Mare, 700 ml samt 4 stk. "1724" Tonicvand (200 ml). Den perfekte tonicvand sammen med Gin Mare. Gin Mare er en spansk produceret premium gin lavet på Destilerias Miquel Guansé. Med ingredienser af oliven, basilikum, rosmarin og timian fra den spanske natur, er Gin Mare en utraditionel og fornyende høj-klasse gin inspireret af...
  454,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr

  Gin MG er en klassisk og afbalanceret gin, der er fremstillet af udvalgte enebær efter London Dry Gin metoden. Den tørre stil gør denne gin særdeles velegnet som mixer til cocktails.
  149,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  349,95 kr

  Brecon Special Reserve Gin. Denne gin kan drikkes rent og biddrager med en stor, traditionel enebærsmag med koriander og antydninger af krydret kanel. Den kan også tilføjes en mixer samt citrus (appelsin eller citron), hvorefter muskatnød og lakrids vil vise sig. Den karakteristiske smag går godt med tonic, is og citron på en varm sommerdag.
  349,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  159,00 kr

  Pure Lakrids er håndlavet hele vejen igennem; der bliver rørt i gryderne, tappet på flasker og tilsmagt, så man er sikker på en ensartet høj kvalitet i hver eneste flaske. Ægte lakrids udvundet af lakridsroden tørres og pulveriseres, salmiaksalt tilsættes for at bryde den søde smag, og destilleret vodka blandet med vand er den sidste ingrediens. Med kun...
  159,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  499,00 kr

  Modningen på kvarttønder lader whiskyen suge smag fra tønderne, og resultatet er en fløjsblød drik med den karakteristiske Islay tørv i eftersmagen. Kvarttønderne er amerikansk eg.
  499,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  495,00 kr

  495,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  699,00 kr

  Denne rom har lagret i op til 25 år. Rommen har en kraftig duft af fad, rosin og krydderier. Utrolig kompleks og moden rom med en kraftfyldt smag af egetræ og fed bourbon vanilje. Eftersmagen er lang med en fornem balance mellem tørhed og fine noter af røg og chokolade. Vandt dobbelt Guld i kategorien Super Premium (over 21 års lagring) på Rum kongressen.
  699,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  299,95 kr 424,50 kr

  En whisky med en aromatisk næse med en let røget smag og strejf af krydderi. I smagen er whiskyen ganske tilgængelig, hvor maltets sødme er fremtrædende. Produceret på Dalwhinnie distilleriet i det skotske højland grundlagt tilbage i 1898. Denne whiskey er lagret i 15 år og er blandt et udvalg af 6 single...
  299,95 kr 424,50 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  409,95 kr

  Ardbeg 10 year old er kendt i verden for den mest tørvede, røgede og komplekse single malt. Den har en enestående balance og dybde og duften er en intense blanding af karamel og chokolade røgfyldt frugt og tørv tilført citron og lime.Først er der en moderat og ren sødhed som efterfølges af tørv noter med syrlig citron. Derefter opleves krydret smag sirup...
  409,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  389,95 kr

  Juras 12 års Elexir er lagret på en blanding af hvid, amerikansk eg og spanske sherry fade. Dette giver en skøn duft af knuste mandler, ananas og friskristet kaffe. Den er tungere end man kunne forvente, med både strejf af citrus, karamel, krydderi, lidt tobak og tørrede blommer. Alt i alt en fantastisk whisky med en dejlig sødme.
  389,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  650,00 kr

  En spændende rom, der med sit mørke udtryk er ganske indbydende. I næsen er rommen præget af aromaer af vanilje, rosenblad, hybenblomst samt et strejf af kokos. I smagen er rommen fyldig og lun, og den domineres af en note af hybenmarmelade. Denne rom har en vedvarende eftersmag som fremhæver de ovennævnte ingredienser.
  650,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  310,00 kr

  Chartreuse Verte Grøn er en fransk likør, der er blevet lavet af Cartusianske munke siden 1740'erne. Den er lavet af destilleret alkohol med ekstrakter fra 132 planter. Et hint af citrusfrugter, timian, rosmarin og kanel. Den karakteristiske farve på Chartreuse Verte Grøn kommer af klorofyl.
  310,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  499,95 kr

  Den krystalklare kvalitetstequila Patron Silver er en af favoritterne for tequila-afficionadoer verden over. Med strejf af eg kombineret med en tequila, der lander silkeblødt på tungen er Patron Silver svær at komme udenom. Det er en perfekt tequila til cocktails, men også en udsøgt nydelse alene eller med is.
  499,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  545,00 kr

  En flot rom med en meget elegant rødlig farve. Denne rom har en næse med friske aromaer af kokos og kirsebær. I smagen er rommen domineret af de samme ingredienser og den afsluttes med en dejlig blød eftersmag.
  545,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  1 029,95 kr

  En whisky med en flot honninggylden farve. Dufter af afrundet og sød tørrede frugter og kompleks blomsterduft. Den har afbalanceret smag af honning, malt og blomstrende dufte.
  1 029,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  430,00 kr

  Gin Mare er en spansk produceret premium gin lavet på Destilerias Miquel Guansé. Med ingredienser af oliven, basilikum, rosmarin og timian fra den spanske natur, er Gin Mare en utraditionel og fornyende høj-klasse gin inspireret af middelhavskøkkenet kombineret med mere traditionelle ingredienser som kardemomme, koriander, enebær og skræl af citrus.
  430,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  299,95 kr 399,00 kr

  Talisker Port Ruighe, er opkaldt efter den vigtigste havneby på Isle of Skye, og kombinerer i smagen den kraftfulde røgfyldte maritime karakter fra Talisker med de saftige søde toner af bærfrugter.
  299,95 kr 399,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  329,95 kr 379,95 kr

  Diplomatico rom er anerkendt som en af de bedste fra Sydamerika og vandt dobbelt guld ved International Rum Conference i Madrid 2013. Diplomatico Reserva Exclusiva produceres på destilleriet Destilerias Unidas (Dusa) har produceret spiritus i over 53 år i mange forskellige varianter. Flagskibet er Reserva Exclusiva blandet udelukkende på...
  329,95 kr 379,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  320,00 kr

  The Naked Grouse har en flot gyldenbrun farve med nuancer af kobber. Aromaerne er runde og lette med tydelige hint af sherry. Paletten er flot balanceret med noter af rosiner og tørret frugt samt strejf af mørk chokolade og hint af citrus. Nydes bedst ren, med enkelte dråber vand eller afkølet.
  320,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Ron Mulata de Cuba er en 15 års Gran Reserve rom lavet af den fineste cubanske sukkerrør og derefter lagret i 15 år i 180 liters amerikanske egetræsfade. Resultatet er en virkelig premium rom med en fantastisk smag.
  399,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  205,95 kr

  Jack Daniels Tennessee Honey er en blanding af Jack Daniels Tennessee Whiskey og en unik honning likør produceret af Jack Daniels. Antydninger af honning og en finish, der er naturligt glat gør Jack Daniels Tennessee Honey til en unik oplevelse.
  205,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  47,95 kr

  Marie Brizard Green Apple sirup er lavet med ren rørsukker og grøn æblejuice. Marie Brizard Green Apple sirup har en autentisk smag og indeholder ikke konserveringsstoffer. Nyd det med almindelig vand eller danskvand, eller anvend den som en ingrediens i dine cocktails. Alkoholfri.
  47,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  119,00 kr

  De fineste kakaobønner fra Afrika er udvalgt til denne Chocolat Royal likør fra Marie Brizard, som frigiver den fulde smag af mørk chokolade i munden sammen med antydninger af vanilje. Kan drikkes rent med is eller blandes i cocktails.
  119,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  119,00 kr

  Marie Brizards abrikoslikør har en meget speciel sammensætning af ingredienser: Friske og tørre abrikoser, tilsætning af Cognac og andre brændevine, og ekstrakter fra andre planter. Kan drikkes rent med is eller blandes i cocktails.
  119,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  115,00 kr

  Den gyldne San José Tequila fra Mexico er destilleret på den blå agave kaktus, som har ry for at være den bedste kaktus at lave tequila af. At bruge den blå agave kaktus til at fremstille tequila af er endvidere i overensstemmelse med ældgamle opskrifter. San José er den førende tequila i Frankrig. Den gode kvalitet får en ekstra tand i kraft af...
  115,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Denne dybmørke rom er en blanding af unge og ældre destillater, som er blandet med en moder-rom (som har en gennemsnitlig lagringsalder på 25 år) og forskellige Solera- lagrede rom. Denne fusion af forskellige rom er nøje udvalgt og blandet af Oliver & Oliver blendere, hvorefter romblendet færdiglagres 12 -20 år på amerikanske egetræsfade efter Solera-...
  399,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  230,00 kr

  Denne smagfulde lakridssnaps på 37,5 % vol. er destilleret med flydende, sød lakrids og havtorn. Efterfølgende er den lagret på lakridsrod, som giver den en flot, gylden farve. En mild og blød snaps. 
  230,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  230,00 kr

  Denne eksklusive pærebrændevin på 40 % vol. er skånsomt destilleret på Alexander Lucas pærer fra Østjylland.
  230,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  450,00 kr

  Hernö Blackcurrant Gin. En dyb mørk og velsmagende solbær-gin fra det svenske destilleri, der blev kronet til Gin stormester på den årlige Spirit Masters Awards i 2013, Hernö. Den er lavet med deres "Swedish Excellence Gin", som er blevet modnet med hele solbær og derefter har fået en sød kant med en god portion honning .
  450,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  159,95 kr

  Tanqueray Gin, 70 cl.
  159,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  600,00 kr

  Hemmeligheden bag Todd Hardies fremragende og prisbelønnede gin er honning. Inspirationen herfra kommer fra Todd Hardies tid som biavler. Frem for blot at producere sin gin på urter og krydderier, har Todd Hardie lavet sin på honning. Den rå honning tilføjes efter destillationen således, at den ikke opvarmes, og derved forarbejdes mindst muligt. På denne...
  600,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  398,00 kr

  Brockmans Gin blev lanceret i 2010, hvor fire gamle venner havde et ønske om at skabe en ekstraordinær gin. Det er en nyfortolkning af den klassiske gin, der udfordrer ved at bringe flere smagsnuancer i spil. Ginen bliver produceret på de traditionelle urter såsom angelikarod, korriander og enebær fra Toscana i Italien. Derudover også blåbær og brombær...
  398,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  439,95 kr

  Hollandsk mod blandet med indonesisk krydderi, er hvad der beskriver denne gin bedst. Bobby's Schiedam Dry Gin er lavet på en unik opskrift, hvori der indgår klassiske europæiske ingredienser enebær og rosenkål sammen med de mere eksotiske krydderier såsom nelliker, citrongræs og kubisk peber. Det er en blanding af det bedste fra begge verdener, øst og vest.
  439,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  369,95 kr

  Denne 12-års Aberlour er blevet lagret på 2 forskellige typer fade. Det giver både karakter og dybde, og en balanceret smag af frugt og krydderier. Eftersmag af røg og en mild pebret fornemmelse.
  369,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  439,00 kr

  Denne rom er hånd blended af flere forskellige Rom destillater, som er op til 20 år gamle. Romen har fyldige og frugtagtige toner af honning, fersken og abrikos. Eftersmagen er blød og delikat med et strejft af vanlije og rosin.
  439,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
Viser 1 - 60 af 345