Filter-søgning

(281 produkter)

Pris

8 - 600 kr

Land

Vis alle

Producent

Vis alle

Fordele/egenskaber

Specialiteter

Specialiteter

 

Specialiteter i alle afkroge

Fra japanske sushi ris til fransk vineddike. På salling.dk har vi et væld af forskellige specialiteter fra alle verdens afkroge. Se hele vores udvalg her på siden.

I blandt vores mange specialiteter finder du blandt andet olie og eddike, marmelade, dressing, mandler og alverdens specialiteter på konserves. Med andre ord har vi hundredvis af forskellige lækkerier til ethvert køkken.

 

Elsker du at bage? Vi har alt du skal bruge for at lave dit helt eget bageri. Du kan blandt andet lade dig friste af vores mange farverige toppings til kager. Når du handler på salling.dk, leverer vi uden omkostninger, hver gang du handler for mere end 500 kr.

Specialiteter

 

Specialiteter i alle afkroge

Fra japanske sushi ris til fransk vineddike. På salling.dk har vi et Mere

Specialiteter Der er 269 varer

Underkategorier

  • Olie og eddike

    En god madoplevelse starter som regel med kokkens valg af ingredienser, flair for smage og gode håndelag i et køkken. I Salling sørger vi for, at du kan finde masser af spændende eddiker og olie til brug i din madlavning. Hvad end det handler om en gastrik eller en smagfuld balsamico med et strejf af for eksempel blodappelsin, trøffel eller ingefær, for at du frembringer den rette smag, så finder du produktet hos Salling. Læs mere om alle vores specialiteter indenfor eddiker og olier online her på siden. God fornøjelse + fordøjelse.

  • Pasta, ris og nudler

    Pasta er ikke bare pasta. Har man én gang prøvet en veltilberedt pasta af høj kvalitet - for eksempel sammen med laks eller i den traditionelle italienske pasta carbonara - så ved man, at den gode pasta er det halve måltid. På salling.dk sælger vi derfor kun det bedste pasta: italiensk økologisk kvalitetspasta og tilbehør fra Motticella. Motticellas produkter er i absolut verdensklasse, blandt andet fordi alle produkterne er dyrket efter de traditionelle metoder - og derfor selvfølgelig både økologiske og håndplukkede.

  • Bageartikler, mel og gryn

    Med sallings udvalg af bageartikler finder du garanteret noget, der kan gøre dit bagværk endnu mere interessant - frosting/icing, crumbles og perlesukker til kagerne, eller den helt rigtige ahornssirup til de amerikanske pandekager. Du finder også et udvalg af kageblandinger, fra amerikansk pandekagemix over brownie-blanding til gulerodskageblandingen. Eller tilsæt tranebær, svesker og kokos til dine kreationer. God bagelyst.

  • Mandler

    Mandler er en lækker snack alene, uanset om de er rå eller ristede, saltede eller usaltede. De bruges også ofte som tilbehør til morgenmaden, og som pynt på desserter i det danske køkken, og i andre køkkener indgår mandler ofte som en bærende ingrediens. Næringsmæssigt er mandlerne både rige på B- og E-vitaminer og en god kilde til kalk, jern, magnesium, mangan og en lang række andre næringsstoffer. Hos Salling finder du et udvalg af mandler, både alene og som en del af snackblandinger.

  • Marmelade

    Marmelade og syltetøj har været en del af det danske køkken i flere hundrede år, og siden det 16. århundrede har man fremstillet marmelade i stor stil Europa, og før det i oldtidens Grækenland. Den indiske chutney har også flere tusinder af år på bagen. I dag kan syltetøj, marmelade og chutney fås i et utal af varianter, og du finder et udvalg af de bedste her på salling.dk.

    Rabarber, mirabeller, mango og ananas

    Er bare et lille udsnit af de mange varianter, du finder her. Du kan prøve nye klassikere som Mrs. Bridges Daddel og Figen Chutney, nye nordiske varianter med f.eks. havtorn, eller du kan gå efter de gammelkendte og gode varianter, som appelsin eller jordbær.

  • Marinader og rubs

    En god marinade kan gøre et stykke mindre godt kød glimrende, og få et godt stykke kød til at blive helt fantastisk. En rigtig god marinade har mange ingredienser, eksempelvis kan der tilsættes frugt, som hjælper med at mørne kødet, og en marinade bør som basis have en basis af noget surt til at nedbryde kødets fibre, og en olie til at holde syreniveauet på et behageligt niveau - og så selvfølgelig de helt rigtige krydderier til kødtypen.

    Marinade til kylling, svinekød og oksekød

    Kylling kan tage rigtig meget smag fra marinader, og derfor kan der være brug for at være lidt forsigtig med meget stærkt smagende ingredienser som ingefær eller chili. Kylling skal ikke marineres med for meget syre, da det faktisk kan gøre kødet mere sejt. Oksekødet skal marineres med forsigtighed, da man typisk gerne vil beholde noget af kødets struktur, mens svinekød godt kan håndtere både meget stærke og meget syrlige marinader. I denne kategori finder du nogle bud på velfungerende og meget populære marinader.

  • Suppe

    I denne kategori finder du nogle af de bedste og mest interessante færdige supper og suppeblandinger, som Sallings købmænd har spottet. Find for eksempel et udvalg af de traditionelle japanske miso-supper, som med næsten ens ingredienser alligevel har vidt forskellige smagsindtryk - forskellen kommer af nuancer i sammensætningen og forskel i længden af fermenteringsprocessen. Misos smag har været med til at definere den femte grundsmag, umami, fordi misoens velsmag ikke kunne defineres med kendte udtryk om smag. Du finder også fiskesuppe-pastaerne fra Jürgen Langbein, som lader smagen af fisk og skaldyr træde tydeligt frem.

  • Saucer

    Hos Salling finder du et udvalg af kvalitets-saucer, som kan give din middagsret et ekstra pift. Fra de klassiske, italienske glaces, over japanske specialiteter som soya, teriyaki og wasabi, til den amerikanske bbq-ekspertise - du finder med garanti noget, som kan løfte dine køkken-kreationer til nye højder i Sallings udvalg.

  • Dressing

    Du kan her finde et udvalg af dressinger, relishes, senneper, aiolier og andet, der kan give ekstra kant til dine sandwiches eller salater, anvendes som dip, eller kan bruges til at give dine saucer ekstra fylde og dybde.

    Har du prøvet

    Mrs Bridges Ingefær Curd? Den syrlige smørcreme giver ristet brød både sødme og syre, samtidig med at fornemmelsen af smør stadig er til stede.

  • Japanske specialiteter

    Det japanske køkken er elsket verden over, især sushi har gjort sit indtog i enhver afkrog af verden, og kokke verden over sværger til brugen af agar-agar i stedet for andre geleringsmidler. Men det japanske køkken byder på mange andre spændende tilføjelser, som miso-suppen eller tofu - og så skal man selvfølgelig hverken glemme soya, nudler eller teriyaki.

    Tang til sushi - og alt andet

    Skal du lave din egen sushi, så kan du her finde alt andet end fisken. Du finder nori (pladerne af tang til sushi), rullemåtter, umeboshi og et udvalg af sushi-ris her.

  • Konserves og survarer

    Her kan du se et udvalg af langtidsholdbare konserverede delikatesser fra hele verden - danske klassikere som rødgrød og rødbeder, franske specialiteter som confit de canard og rillettes de canard - og selvfølgelig oliven, hvidløg og bønner.

  • Morgenmad

    Find den bedste start på dagen i Sallings udvalg af morgenmadsprodukter. Du finder et udvalg af glutenfri morgenmadsprodukter og bagte granolas.

  • Molekylær gastronomi

    Kunsten at lave mad har ændret sig meget de seneste 20 år. Vi er blevet bedre til at udforske de muligheder som forskellige redskaber i køkkenet kan trylle frem, selvfølgelig med hjælp af et godt håndelag. Med molekylær gastronomiske køkkenværktøjer og ingredienser, som f.eks. Agar Agar, kan du nu udforske din kreative side i køkkenet på en helt ny og spændende måde. I Salling hylder vi dig, som tør kaste dig ud i madkunsten, og ikke kun vil lave mad, men også vil nå nye højder indenfor madlavning. Derfor kan du i Salling købe molekylær gastronomisk værktøj samt diverse ingredisener dertil. God fornøjelse

  • Udstyrsæsker

    Se Sallings udvalg af udstyrsæsker her. Vi forhandler forskellige æsker til brug i køkkenet, for både børn og voksne. Udstyrsæskerne er også gode som gaver til vennen eller familiemedlemmet, der har alt, eller som elsker at eksperimentere med nye smage - og ikke mindst udstyr - i køkkenet.

pr. side
Viser 1 - 60 af 269
Viser 1 - 60 af 269