Filter-søgning

(345 produkter)

Pris

0 - 3000 kr

Materiale

Vis alle

Brand

Vis alle

Farve

Vis alle

Materiale

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Størrelse

Vis alle

Soveværelse

Soveværelse

 

Soveværelse med stil

Du bruger mange timer i soveværelset i løbet af et helt liv. Rigtigt mange. Derfor er soveværelset et oplagt sted at starte, når boligen skal indrettes. Mangler du inspiration til soveværelset, er vi klar til at hjælpe.

 

Indretningen af soveværelset har stor betydning for din søvn og dermed også for de timer, du er vågen. Gå derfor ikke på kompromis med detaljerne, men sørg i stedet for at skabe et komfortabelt rum, hvor du føler dig tilpas. I Salling har vi et stort udvalg af alt fra dyner, puder og lagner til sengelinned og sengetæpper. Vi forhandler et væld af smarte, moderne og funktionelle brands som HAY, Södahl, Juna og Mette Ditmer.

Gå aldrig på kompromis med dynen eller puden. Både Quilts of Denmark og Tempur er eksperter i høj kvalitet, uanset om det er vinterdynen, sommerdynen eller helårsdynen, du er på jagt efter. Sengetæppet er oplagt til at give soveværelset et moderne finish. HAY har sengetæpper i alverdens farver, så du kan vælge farven, der matcher resten af rummet. Sengetæppet er ikke kun for dekorationens skyld - det holder nemlig støv væk fra sengen.

Vækkeuret er prikken over i’et og giver dig frihed til at lade mobilen overnatte uden for soveværelset. Er du til skandinavisk design, er det runde Norm Tumbler fra Menu et godt bud på et vækkeur til dit soveværelse.

Soveværelse

 

Soveværelse med stil

Du bruger mange timer i soveværelset i løbet af et helt liv. R Mere

Soveværelse Der er 345 varer

Underkategorier

 • Vækkeure
  Er vækkeuret gået i stå? Hos Salling finder du løsningen. Vi forhandler både analoge og digitale vækkeure.
 • Dyner og puder

  Dyner og puder

   

  Salling har et bredt udvalg indenfor dyner og pyder i forskellige kvaliteter og strørelser, så du har mulighed for at finde lige den dyne og pude, som passer bedst til dit temperament og budget. Ved at klikke ind på de enkelte varer kan du finde yderligere oplysninger om varen.

 • Lagner

  Lagner

   

  Salling forhandler lagner i enkle og neutrale farver. I vores udvalg finder du bl.a. lagner i forskellige størrelser.

 • Sengelinned

  Sengelinned

   

  Sengetøj er ikke bare sengetøj. Hos Salling forhandler vi behageligt sengetøj i masser af farver og mønster. Udvalget svinger i løbet af året, som vi får nye og spændende varer på lager.

 • Sengetæpper

  Sengetæppe

   

  Et sengetæppe tjener selvfølgelig et praktisk formål - at holde støv væk fra sengen, så man får den mest muligt behagelige søvn uden at blive generet af støvpartikler. Men det helt rigtige sengetæppe giver både hygge til soveværelset og kan være et dekorativt element, som i samspil med resten af soveværelset gør det til et af yndlingsrummene i hjemmet.

  HAY laver et stort udvalg af sengetæpper i mange forskellige farver og mønstre, som både er funktionelle og æstetetisk tilfredsstillende, men også Södahl og Juna har gode bud på hvad det perfekte sengetæppe til dit hjem er.

pr. side
Viser 1 - 60 af 345
Viser 1 - 60 af 345