Filter-søgning

(282 produkter)

Pris

168 - 2700 kr

Brand

Vis alle

Farve

Vis alle

Materiale

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Størrelse

Vis alle

Soveværelse

Lad dig inspirere af vores store udvalg inden for artikler til soveværelset. Salling forhandler alt fra sengesæt til vækkeure. Gå på opdagelse og finde lige de varer der passer bedst ind i dit hjem. God fornøjelse.
Lad dig inspirere af vores store udvalg inden for artikler til soveværelset. Salling forhandler alt fra sengesæt til vækkeure. Gå på opdagelse og Mere

Soveværelse Der er 282 varer

Underkategorier

 • Dyner og puder

  Salling har et bredt udvalg indenfor dyner og pyder i forskellige kvaliteter og strørelser, så du har mulighed for at finde lige den dyne og pude, som passer bedst til dit temperament og budget. Ved at klikke ind på de enkelte varer kan du finde yderligere oplysninger om varen.

 • Lagner
  Salling forhandler lagner i enkle og neutrale farver. I vores udvalg finder du bl.a. lagner i forskellige størrelser.
 • Sengelinned
  Sengetøj er ikke bare sengetøj. Hos Salling forhandler vi behageligt sengetøj i masser af farver og mønster. Udvalget svinger i løbet af året, som vi får nye og spændende varer på lager.
 • Sengetæpper

  Et sengetæppe tjener selvfølgelig et praktisk formål - at holde støv væk fra sengen, så man får den mest muligt behagelige søvn uden at blive generet af støvpartikler. Men det helt rigtige sengetæppe giver både hygge til soveværelset og kan være et dekorativt element, som i samspil med resten af soveværelset gør det til et af yndlingsrummene i hjemmet.

  HAY laver et stort udvalg af sengetæpper i mange forskellige farver og mønstre, som både er funktionelle og æstetetisk tilfredsstillende, men også Södahl og Juna har gode bud på hvad det perfekte sengetæppe til dit hjem er.

 • Vækkeure
  Er vækkeuret gået i stå? Hos Salling finder du løsningen. Vi forhandler både analoge og digitale vækkeure.
pr. side
Viser 1 - 60 af 282
Viser 1 - 60 af 282