Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF40, 3 beige

Intensive Skin Serum Foundation fra Bobbi Brown skaber en sund og smuk hud. Den effektive formel indeholder litchi-, bambusgræs- og svampeekstrakt, der giver huden fornyet energi. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud. Den silkebløde formel glider let over huden med en fejlfri og naturlig finish - du kan forvente øjeblikkelige resultater og kontinuerlig forbedring. Den avancerede formel behandler huden i dybden med en effektiv kombination af serumingredienser. Styrker støtter celleprodukter og indeholder aldersforebyggende ingredienser, der giver en glattere og fastere hud med fornyet elasticitet. De ultrafine pigmenter skjuler skønhedsfejl uden at lægge sig i de fine linjer. Indeholder også SPF 40, der forebygger solskader. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
460 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

Hvad gør produktet unikt: Den avancerede formel behandler huden i dybden med en effektiv kombination af serumingredienser. Styrker og støtter celleprodukter og indeholder aldersforebyggende ingredienser, der giver en glattere og fastere hud med fornyet elasticitet. De ultrafine pigmenter skjuler skønhedsfejl uden at lægge sig i de fine linjer. Indeholder også solfaktor, der forebygger solskader.

Påføring: Ryst først flasken. Træk pipetten halvvejs ud. Tryk på pipettebolden, før pipetten helt ind i flasken og giv slip. Fjern pipetten fra flasken, og tryk på pipettebolden for at dosere foundation på håndryggen eller en pensel. Påfør foundation omkring næse og mund samt på områder med rødme eller ujævnheder. Ton farven ud med en Foundation Brush, makeupsvamp eller fingerspidserne.

Produktdetaljer

Reference:716170144962
Hudtone:Medium
Hudtype:Tør, Normal
Solfaktor:SPF 40
Indhold:30 ml

ANDRE HAR OGSÅ SET