DIOR Prestige Le Savon

Prestige Le Savon DIOR. Den nye Dior Prestige-sæbe er en rosensæbe, der fuldender fjernelsen af makeup og renser huden i dybden. Dior Prestige Le Savon består af en fjerdedel hudpleje. En 3-måneders modningsproces resulterer i et fyldigt, cremet skum, der omslutter huden med ekstrem komfort og begynder et ritual, der forkæler sanserne. Huden føles og ser naturligt fløjlsblød og strålende frisk ud, nænsomt renset med Dior Prestige-sæbebar. Teksturen bliver glattere og afslører sin naturlige fornemmelse hver dag.

Brug Dior Prestige Le Savon morgen og aften efter Dior Prestige Le Baume Démaquillant. Huden føles behagelig, smidig og glat og er strålende blød og frisk. En sæbe, der forvandles til skum, når den kommer i kontakt med vand. Dior Prestige hudpleje koncentrerer den ekstraordinære livskraft i Rose de Granville. Rosen var oprindeligt en vild rose, der blev opdaget på klipperne ved Granville i Normandiet og er blevet udvalgt på grund af dens ekstraordinære livskraft. Dior dyrker Rose de Granville i Frankrig, hvor den vokser udendørs efter økologiske landbrugsprincipper. Efter 15 års forskning er det lykkes Diors forskerteam at identificere de dyrebare molekyler i hjertet af rosens kronblade, der indkapsler hudens vitalitet. 110 g

Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
640 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.

Beskrivelse

1. Gør sæbebar'en våd, og gnid den mellem hænderne, så du nænsomt oparbejder et skum, der frigives ved kontakt med vand. 2. Påfør skummet på ansigtet med cirkulære bevægelser fra midten af ansigtet og udad, indtil du mærker med fingerspidserne, at konsistensen bliver tykkere. 3. Skyl med rent vand, og huden er renset og strålende.

Produktdetaljer

Reference:3348901582605
Hudtype:Alle hudtyper
Form:Flydende

ANDRE KØBTE OGSÅ