150 ml

DIOR J'adore Eau de Parfum Infinissime

J’adore-blomsterne springer ud i en ny, sensuel og intens Dior-parfume til kvinder: Eau de Parfum Infinissime.

En endeløs strøm af blomsternuancer fanget i en buket af Centifolia-rose, Tempeljasmin, Ylang-ylang og tuberose fra Grasse i Frankrig, hvis mangfoldige duft krydres yderligere af bløde undertoner af sandeltræ.

Velkendt, men alligevel overraskende, som en sensuel søster til den populære J’adore Eau de Toilette. Duften bliver "infinissime". Med andre ord: Den er uendelig. "Dior J’adore Eau de parfum Infinissime har en frodig charme, der kommer fra tuberosens enestående duft. Ved at anvende franske tuberoser fra Grasse i tilblivelsen af J'adore har jeg skabet et romantisk stævnemøde – det er som om, J'adore "forfører" den fascinerende tuberose, omfavner den, redefinerer den og giver den lys. Det er et tydeligt tegn på en stærk og selvsikker kvindelighed." For Diors Eau de Parfum Infinissime har François Demachy udfoldet blomsterne i J'adore-buketten og indhyllet dem i en livlig og intens sensualitet med undertoner af træ.
De overdådige og sanselige nuancer af Centifolia-rose blander sig med Tempeljasmin, undertoner af appelsin of friske strejf af liljekonval.
De bløde nuancer fra Ylang-ylang-planten afbalancerer duften med deres blomsterrige toner.
Bergamot, saftig blodappelsin og blomme tilføjer et strejf af friskhed, der på dramatisk vis akkompagneres af tuberosen, hvilket giver en unik fylde, en sensuel charme og en stærk holdbarhed.
Til sidst tilføres en cremet nuance af sandeltræ, der fuldfører bukettens vidunderlige og uendelige duft.

J'adore-flaskens hals er redefineret for bedre at afspejle den nye Eau de Parfum Infinissime. Trådene i den ikoniske Masai-hals løsnes en efter en, så de blidt kærtegner glasset og omfavner flaskehalsen, som var de en smuk halskæde på en sensuel kvindes hud. Denne nye udsmykning kommer til live som symbol på frigjort kvindelighed.

1

Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Vælg størrelse
150 ml
Antal
1.455 kr.
1.091,25 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.

Beskrivelse

Tre trin til en sensuel og feminin rutine med Dior J'adore:

1. Smør dig ind i J'adore Dior bodylotion.
2. Spray J'adore Eau de Parfum Infinissime på dine pulspunkter.
3. Fremhæv duften yderligere med J'adore bodyoil.

Produktdetaljer

Reference:3348901569859
Størrelse:150 ml
Køn:Dame

ANDRE KØBTE OGSÅ