240 produkter

240 produkter

22 mm
Fossil

Ur Ring

1.095 kr.
Fri fragt over 399 kr
22 mm
Fossil

Ur Ring

1.095 kr.
Fri fragt over 399 kr
37 mm
Festina

Alegria 20640 Dameur

1.198 kr.
Fri fragt over 399 kr
37 mm
Festina

Alegria 20640 Dameur

1.198 kr.
Fri fragt over 399 kr
37 mm
Festina

Alegria 20640 Dameur

1.198 kr.
Fri fragt over 399 kr

Viser 96 ud af 240 produkter

Find et ur der matcher din stil

Et flot armbåndsur kan fungere både som et ekstra smykke til at fuldende dit look, eller det kan bæres alene uden andre smykker. Udover at være en stilfuld accessory, har uret selvfølgelig også en række praktiske funktioner, som varierer alt efter om det er et analogt ur, digitalur eller et smartwatch.

Dameure i klassisk stil

Uanset om du er til et helt simpelt og elegant armbåndsur, eller om der skal være lidt mere bling, finder du et stort udvalg af dameure. Må der godt ske lidt ekstra, finder du for eksempel ure med funklende sten, som skaber et eksklusivt look. Selve urskiven kan også være med til at skabe et bestemt udtryk. Urskiverne kommer i et væld af farver lige fra sort og hvid, til perlemor, guld, blå og sølv. Også remmen byder på en række muligheder. Der er for eksempel den klassiske læderrem, en elegant meshrem, silikonerem, eller lænkerem.

Dertil har det selvfølgelig også en række funktioner. Udover klokkeslæt kommer nogle analoge ure også med andre funktioner såsom sekundviser, datovisning og kronografer.

Vælg dit næste ur blandt populære og velkendte mærker såsom Daniel Wellington, Skagen, Nordgreen, Festina og Sif Jakobs.

Få uundværlige funktioner i et smartwatch

Digitalure og smartwatches kan selvfølgelig vise klokken og forbindes til din smartphone, og de kommer som regel også med en lang række funktioner. Det kan være alt lige fra musik- og beskedtjenester, oversigt over vejret, samt et udvalg af sports- og sundhedsfunktioner såsom pulsmåling og skridttæller. Se udvalget af smartwatches fra mærker som Garmin og Michael Kors.

 

Uanset hvad du lægger vægt på, når du skal vælge dit nye ur, er masser af muligheder for at vælge lige netop dét, der matcher din stil.