Filter-søgning

(19 produkter)

Dit valg

Pris

0 - 2500 kr

Brand

Vis alle

Materiale

Farve

Vis alle

Type

Kraveform

Størrelse

Vis alle

Produktfamilie

Avanceret søgning

Categories level 3

Nulstil gruppen

Skjorter

Dameskjorte

 

Skjorten er et must i enhver kvindes tøjskab. Den kan altid pifte looket op. Brug den eksempelvis sammen med et par gamle jeans eller bukser, og kom til at stå knivskarpt. Skjorter kan både være formelle og afslappede i udtrykket. Du kan bære den på arbejdspladsen, men også når du mødes med venner og bekendte over en kop kaffe ude i byen.

 

Skjorter kommer i mange forskellige materialer og pasforme. Du skal bare vælge, hvad du kan lide. Er du til et tætsiddende, loose eller måske et oversized fit? Skal skjorten være lavet i bomuld? Og for mange er den måske allervigtigste detalje, hvordan skal den se ud - hvilket design er du på jagt efter? Uanset hvad du ønsker, finder du i Salling et lækkert udvalg fra brands som VILA, Tommy Hilfiger og Gant, som imødekommer de fleste behov.

 

Mangler du inspiration til tøjskabet? Sallings personlige shopper er ekspert i at sammensætte en garderobe, der passer perfekt til dig. Book en personlig shopper kvit og frit her på salling.dk.

Dameskjorte

 

Skjorten er et must i enhver kvindes tøjskab. Den kan altid pifte looket op. Brug den eksempelvis sammen med et par gam Mere

Skjorter Der er 19 varer

pr. side
Viser 1 - 19 af 19
Viser 1 - 19 af 19