Beauté Pacifique Serum Paradoxe, 30 ml

Beauté Pacifique Serum Paradoxe, 30 ml Forstør

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Submersive Serum Paradox fra Beauté Pacifique giver din hud tre helt nye "Kicks": Det perfekte underlag for den perfekte make-up. Porer, rødme og pigmentfejl udjævnes. Super Anti-Age effekt med naturlig Chilensk Resveratrol og Procyanidin (GSPE).

Flere detaljer

Beskrivelse

Submersive Serum Paradox indeholder - ligesom Crème Paradoxe - de aktive ingredienser, Resveratrol og Procyanidin, der udvindes af vindruer fra marker i Andesbjergene i Chile, hvor solens ultraviolette stråler er ekstremt kraftige.

Når der er meget kraftig UV-bestråling, som der er i Chile, angribes planters (og menneskers) arveanlæg intensivt af frie radikaler, og for at kunne overleve i dette miljø, har disse specielle druer ved evolution, udviklet et specielt forsvarssystem mod frie radikalers angreb, så arveanlæggene og dermed frøene beskyttes mod ødelæggelse og sol-induceret ældning.

I Serum Paradoxe viderefører vi den samme idé: At beskytte huden mod de skadelige, frie radikaler – både fra UV-lys og fra andre belastninger som stress, forurening, røg etc. Bruges optimalt ved at afsætte et par dråber på håndryggen, hvorfra man påfører og fordeler med fingerspidserne.

Varefakta
Reference

5705676001317

Kvaliteter

kølende og lindrende, Anti-age effekt, Reducerer rødme

Beauté Pacifique Serum Paradoxe, 30 ml Beauté Pacifique