Shop i Salling med Bestil & Hent

Du har nu mulighed for at shoppe fra hele vores stormagasin via Instagram, mail eller telefon. Uanset om du har set dig lun på nyt til hjemmet, tasker, fashion eller du er løbet tør for dit favorit skønhedsprodukt, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig - på afstand.

Sådan bestiller du

Du bestiller de ønskede varer ved at kontakte os mandag til fredag fra kl. 10-18. Herefter er du i dialog med vores dygtige personale, som hjælper dig med at finde dine varer og guider dig til at færdiggøre dit køb. Kontakter du os udenfor disse tidsrum, besvarer vi selvfølgelig din henvendelse, så snart vi kan.

Kontakt os

Send en mail til instaaarhus@salling.dk eller ring til 87786106, hvis du ønsker at foretage købet i Salling Aarhus.
Send en mail til instaaalborg@salling.dk eller ring til 87786380, hvis du ønsker at foretage købet i Salling Aalborg.
Eller skriv til os på vores Instagram-profil @sallingdk. Send en beskrivelse, et screenshot eller lignende af de produkter, du ønsker at købe, samt på hvilket tidspunkt og i hvilket stormagasin, du ønsker at afhente din pakke. Betaling kan foregå på MobilePay eller ved afhentning.

Skulle du have yderligere spørgsmål besvarer vi både spørgsmål på mail, telefon og DM via Instagram.

Afhentning

Din bestilling kan hentes dagen efter i tidsrummet 10-18 alle dage. I Aarhus kan du hente din pakke lige indenfor hovedindgangen (kassen mellem bageren og Starbucks) og i Aalborg kan du hente i kiosken på Nytorv etagen. Skulle du fortryde, kan du returnere dit køb helt indtil den 1. april. Det er først muligt at returnere når vores stormagasiner igen er åbne.