Shop i Salling via Instagram

Du har nu mulighed for at shoppe fra hele vores stormagasin via Instagram. Uanset om du har set dig lun på nyt til hjemmet, tasker, fashion eller du er løbet tør for dit favorit skønhedsprodukt, så send os en besked på Instagram via DM. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig - på afstand.
Bemærk, der kan kun betales med MobilePay. Der kan ikke benyttes gavekort eller returneres.

Sådan gør du

Du bestiller de ønskede varer ved at kontakt os på mail mandag til fredag fra kl. 9-17. Herefter er du i dialog med vores dygtige personale, som hjælper dig med at finde dine varer og guider dig til at færdiggøre dit køb.
Skriv til instaaarhus@salling.dk hvis du foretager købet i Salling Aarhus eller instaaalborg@salling.dk hvis du vil købe i Salling Aalborg. Send blot et screenshot af de produkter du ønsker at købe, samt på hvilket tidspunkt og i hvilket stormagasin du ønsker at afhente din pakke.
Betaling kan kun foregå via MobilePay.

Skulle du have yderligere spørgsmål besvarer vi både spørgsmål på mail og DM via Instagram.

Afhentning

Din bestilling kan hentes dagen efter i tidsrummet 10-18 mandag til fredag.
I Aarhus kan du hente din pakke lige indenfor hovedindgangen (kassen mellem bageren og Starbucks) og i Aalborg kan du hente i kiosken på Nytorv etagen.

Skulle du fortryde, kan du returnere dit køb helt indtil den 1. april. Det er først muligt at returnere når vores stormagasiner igen er åbne.