Køb din firmagave i Salling

I Salling finder du masser af inspiration til firmagaverne, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til dine medarbejdere - uanset om det skal være nyt til hjemmet, en lækker kurv med vin og specialiteter eller noget helt andet.
Vi har altid et udvalg af flotte gavekurve - du kan enten sammensætte din egen gavekurv eller vælge en af vores sammensatte kurve.
Vi pakker selvfølgelig dine firmagaver smukt ind helt uden beregning når du køber i Salling stormagasiner.

Du kan også give et oplevelsesgavekort til Salling ROOFTOP. Vælg mellem fire forskellige skønne oplevelser, afternoon tea & bobler, snacks og Coctails, Champagnebrunch eller smørrebrød. Shop dem her.
Skal den heldige modtager have lov til selv at vælge sin gave, kan du købe et flot indpakket gavekort i Salling eller her på salling.dk - du finder dem her.

Bestil din firmagave allerede i dag

Send en mail til firmaaarhus@salling.dk eller firmaaalborg@salling.dk, så hører du fra os.

Gavekort

Lad modtager vælge sin egen gave ved at give et flot, indpakket gavekort som gælder til hele Salling og salling.dk.

Giv en oplevelse i gave

Giv et oplevelsesgavekort til Salling ROOFTOP til en, du har kær. Vælg mellem fire forskellige, skønne oplevelser: Afternoon tea og bobler, snacks og cocktails, champagnebrunch eller smørrebrød.

Gavekurve

Besøg Salling Super og se det store udvalgt af gavekurve og lækre specialiteter. Sammensæt din egen kurv eller vælg en vores specialister har sammensat.