Indholdet af babypakken kan variere fra det, der ses på billedet.

Få en babypakke af Salling

Salling giver en eksklusiv gave til alle nybagte eller kommende forældre, der er medlem af ClubSalling og køber for minimum 200 kr. i Sallings børneafdeling (gælder ikke på salling.dk). Babypakken har en værdi af minimum 200 kroner og indeholder en masse lækre produkter, der vil glæde enhver nyfødt baby og ikke mindst de nybagte forældre. Babypakken passer til babyer på max 3 måneder.

Det eneste, du skal gøre for at modtage babypakken, er at melde dig ind i ClubSalling* og købe for minimum 200 kroner i vores børneafdeling. Derefter kan du kvit og frit få udleveret en babypakke med skønne produkter til dit barn. Er du allerede medlem af ClubSallling, kan du naturligvis også modtage babypakken, hvis du køber for 200 kroner i børneafdelingen. Du skal blot bestille babypakken via formularen nederst på siden.

Når du bestiller din babypakke, modtager du automatisk en mail med en stregkode til din babypakke. Denne mail skal fremvises (enten på din smartphone eller udprintet) i Sallings børneafdeling samtidig med, at du køber for 200 kroner i afdelingen. Herefter udleverer vi din babypakke.

Når du henter din babypakke skal du oplyse, om du ønsker en drenge- eller pigepakke. Der er små variationer i farverne, men selve indholdet er det samme. Babypakken skal afhentes senest 14 dage fra du modtager mailen. Vi kan kun udlevere én babypakke pr. barn, og babypakkerne udleveres så længe lager haves.

Vi ser frem til at glæde din familie med en lille gave.

Babypakken kan ikke bestilles af bedsteforældre og andre familiemedlemmer, der ikke er barnets forældre.
*Du kan læse mere om betingelserne for ClubSalling-medlemskabet her

Babypakken udleveres i samarbejde med: bObles, sebra, joha, green rubber toys, molo, hummel, Bloomingville, POPUPSHOP, MarMar og WHEAT.