Medlemsbetingelser for ClubSalling

Version: 3
Dato: 20.10.2020

Om ClubSalling

ClubSalling er et app-baseret kundeprogram, hvor du som medlem kan få adgang til en række funktioner og fordele, fx særlige rabatter, services, tilbud, konkurrencer m.m. (samlet ”fordele”).

ClubSalling er en service i Salling Group ligesom vores webshops, abonnementer, klubber, kundeprogrammer osv. (”Services”).

Salling har salling.dk samt stormagasiner i Aarhus på adressen Søndergade 27, 8000 Aarhus C og i Aalborg på adressen Nytorv 8, 9000 Aalborg.

Vores indsamling og behandling af dine persondata som led i dit medlemskab sker i henhold til Privatlivspolitikken for ClubSalling, som kan ses her.

Markedsføringssamtykke

Jeg samtykker til per e-mail, push-beskeder og SMS at modtage markedsføring, f.eks. tilbud, kampagner og events fra Salling (Salling Group A/S). Markedsføring sendes 1-2 gange i ugen med indhold fra Salling Groups brands og 9 samarbejdspartnere. Se listen her. Listen over samarbejdspartnere/brands vil løbende blive opdateret, dog kun inden for samme varekategorier, som er omfattet af samtykket. Modtagelse af markedsføring kan til enhver tid frameldes. Dette vil samtidig medføre udmelding af ClubSalling. Fravalg af push-beskeder på din enhed udgør ikke tilbagekaldelse af samtykket. Se privatlivspolitikken for markedsføring her.

Indmelding

Du kan tilmelde dig ClubSalling ved brug af ClubSalling-appen, som kan downloades gratis i enten App Store eller Google Play. Vilkårene for selve installationen af appen på din telefon fremgår der, hvor du downloader appen. Du kan også melde dig ind i ClubSalling på salling.dk.

For at blive medlem skal du give dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring. Du kan til enhver tid trække dit markedsføringssamtykke tilbage ved at melde dig ud af ClubSalling.

Der er forskellige fordele og tilbud, som kun kan benyttes, hvis du har ClubSallings app, så vi anbefaler, at du henter appen.

Hvis du har tilmeldt dig via ClubSalling-appen, vil du kunne bruge et personligt digitalt ClubSalling-medlemskort på din telefon til at identificere dig som medlem i vores varehuse.

Ønsker du ikke at downloade app’en kan du tilmelde dig ClubSalling på salling.dk og stadig modtage nyheder og en række fordele fra ClubSalling. Dette giver dog ikke adgang til alle de samme fordele, der er i app’en.

Medlemskabet er personligt og må ikke anvendes af andre personer, hverken i eller uden for din husstand.

Det er gratis at oprette et medlemskab – du forpligter dig således ikke til at foretage køb.

Det er dit ansvar at læse og sætte dig ind i vilkårene, herunder også eventuelle ændringer. For at tilmelde dig og blive medlem af ClubSalling skal du være fyldt 15 år. ClubSalling ejes og drives af Salling Group A/S, CVR 35 95 47 16, Rosbjergvej 33, 8220 Braband (”Salling”).

Salling Group Profil og Stamdata

Når du opretter dig og logger ind på ClubSalling via appen sker det via din Salling Group Profil, dvs. profilens loginoplysninger fungerer som dit login til ClubSalling. Det er derfor en betingelse for at du kan bruge ClubSalling, at du først opretter en Salling Group Profil, medmindre du allerede har en i forvejen. Hvis du f.eks. har et føtex ØKO+ medlemskab, er Netto Fillopper, eller bruger BilkaToGo, har du allerede en Salling Group Profil.

Du vil automatisk blive bedt om at oprette eller logge ind med din profil, når du opretter dig som ClubSalling-medlem via appen.

Som led i tilmeldingen til ClubSalling vil du blive bedt om at afgive en række oplysninger. Dine login-oplysninger, dvs. din e-mailadresse og dit kodeord, de kontaktoplysninger som du indtaster, samt det unikke ID, der vil blive tilknyttet dit indtastede betalingskort, vil alle udgøre stamdata i din Salling Group Profil (herefter ”Stamdata”).

I forhold til behandlingen af Stamdata som en del af din profil henvises til privatlivspolitikken for profilen, som du kan finde her.

Vi vil også behandle dine Stamdata som led i din brug af ClubSalling i henhold til disse vilkår og privatlivspolitikken for ClubSalling. Dine Stamdata bliver dermed behandlet i to situationer – som en del af din Salling Group Profil og som en del af ClubSalling. Fordi Stamdata er en del af din Salling Group Profil, får du mulighed for at genbruge oplysningerne i andre Services, uden at du behøver at indtaste oplysningerne igen.

Logger du ind med en allerede eksisterende profil, vil du blive spurgt, om du ønsker at benytte dine eksisterende Stamdata til ClubSalling, eller du kan vælge at indtaste nye Stamdata helt eller delvist. Vær opmærksom på at dine indtastninger af Stamdata i ClubSalling vil overskrive dine eksisterende Stamdata i profilen helt eller delvist alt efter, hvad du indtaster.

Udover Stamdata kan du blive bedt om at afgive en række yderligere oplysninger i ClubSalling-appen - enten som led i oprettelsen af ClubSalling-medlemskabet eller i forbindelse med brug af konkrete fordele, som medlemskabet giver dig adgang til. Sådanne oplysninger vil udelukkende blive behandlet som en del af dit ClubSalling-medlemskab. En undtagelse kan dog være, hvis du aktivt har samtykket til at dele og bruge oplysningerne med andre Services, hvor en eller flere af appens fordele nu eller fremadrettet måtte give mulighed for dette. I så fald vil du under den konkrete fordel blive oplyst om behandlingen af dine personoplysninger forbundet med delingen.

Medlemsfordele

Som medlem får du spændende og eksklusive fordele, herunder særlige rabatter og events.

Ved brug af ClubSallings app får du adgang til yderligere fordele og tilbud såsom:

  • Salling MyDay – Shop med rabat, når det passer dig
  • Salling MyBenefits – Vælg nye fordele hver måned
  • Salling MyGifts – Saml point til lækre skønhedsgave
  • Digitale kvitteringer – Få styr på dine kvitteringer direkte i appen

Du kan finde nærmere info, vilkår og betingelser for de enkelte app-fordele i ClubSalling-app’en.

Digitale kvitteringer

I Club Salling appen kan du se alle dine kvitteringer fra dine køb i Salling, hvis du har husket at skanne dit medlemskort i appen eller betalt med et tilknyttet betalingskort. Salling Group er ikke ansvarlig for eventuelt mistede eller fejlagtigt slettede kvitteringer, herunder eventuelle økonomiske tab som følge af manglende kvittering ifm. reklamationer.

MyGift

Ved køb af specifikke mærker opsamler du automatisk point til en gave fra det pågældende mærke.

Du kan i appen se mere om, hvilke beløbsgrænser og nærmere betingelser der gælder for de enkelte mærker i forhold til at udløse en gave. Gaven er en overraskelse til dig og vil være udvalgt af det pågældende mærke. Gaven vil således være inden for mærkets produktkategorier, og alle gaver vil have en værdi fra 170-1.250 kr.

Du kan i appen følge din optjening af point ud fra dine køb i vores stormagasiner inden for de forskellige brands, så du kan se, hvor tæt du er på at få en gave.

Hvis du har været medlem af vores Salling Beauty Kundeklub og vælger at blive medlem af ClubSalling, overfører vi automatisk dine opsparede point, så du ikke mister dem, som følge af at Salling Beauty Kundeklub lukker ned.

Ændringer

Salling forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser. Væsentlige ændringer, herunder lukning af ClubSalling, vil dog altid blive meddelt senest 14 dage forud for ændringens ikrafttræden.

Misligholdelse

Ved misligholdelse af dine forpligtelser i henhold til disse vilkår, forbeholder vi os retten til at slette dit medlemskab uden yderligere varsel. En sådan misligholdelse kan f.eks. bestå i manglende overholdelse af vilkårene, misbrug af medlemskabet eller dennes Fordele, personoplysninger eller data i øvrigt.

Opsigelse og udmelding

Vi kan opsige dit medlemskab med 14 dages varsel.

Du kan til enhver tid og uden yderligere varsel melde dig ud af ClubSalling ved at gå ind på www.gdpr.sallinggroup.com.

Her kan du bede om at få slettet dine personoplysninger og dermed dit medlemskab.

Hvis du melder dig ud af ClubSalling ophører dit medlemskab med det samme, og du vil ikke længere kunne logge ind på appen.

Hvis du melder dig ud af ClubSalling mister du også de fordele, du måtte have tilknyttet dit medlemskab.

Hvis du melder dig ud, vil dine personoplysninger tilknyttet dit medlemskab straks blive slettet med undtagelse af personoplysninger, som vi er retligt forpligtet til at opbevare i længere tid, eller personoplysninger som er en del af din Salling Group Profil.

Vær opmærksom på, at melder du dig ud af ClubSalling, vil du fortsat have:
en Salling Group Profil, medmindre du også samtidig sletter profilen. Vi henviser til profilbetingelserne, som du kan læse her.
app’en på din telefon, der giver dig adgang til MyBenefits, MyGift, MyDays og kvitteringer.

Vi vil fortsat opbevare og behandle dine Stamdata og dit eventuelle betalingskort-ID da disse personoplysninger er en del af din Salling Group Profil. Vi gør dette, så du fortsat kan benytte andre af Salling Groups Services, hvor din profil er tilknyttet. Hvis du derfor heller ikke ønsker, at dine profiloplysninger fortsat behandles, skal du samtidig med udmeldelsen af ClubSalling også slette din profil. Se profilbetingelserne her i forhold til sletning af profilen.

Personoplysninger

Privatlivspolitik for ClubSalling, som du har godkendt i forbindelse med din oprettelse af medlemskabet.
Privatlivspolitik for Salling Group Profilen, som også er dit login til ClubSalling.
Privatlivspolitik for udsendelse af markedsføring