Medlemsbetingelser for ClubSalling

Version: 2
Dato: 19.02.2020

Om ClubSalling

ClubSalling er et app-baseret kundeprogram, hvor du som medlem kan få adgang til en række funktioner og fordele, fx særlige rabatter, services, tilbud, konkurrencer m.m. (samlet ”Services”).

Du kan hente appen gratis i Google Play og Apple Store. Vilkårene for selve installationen af appen på din telefon fremgår der, hvor du downloader appen.

For at tilmelde dig og blive medlem af ClubSalling skal du være fyldt 15 år. ClubSalling ejes og drives af Salling Group A/S, CVR 35 95 47 16, Rosbjergvej 33, 8220 Braband (”Salling”).

Salling har salling.dk samt stormagasiner i Aarhus på adressen Søndergade 27, 8000 Aarhus C og i Aalborg på adressen Nytorv 8, 9000 Aalborg.

For at blive medlem skal du give dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid trække dit markedsføringssamtykke tilbage ved at melde dig ud af ClubSalling.

Vores indsamling og behandling af dine persondata som led i dit medlemskab sker i henhold til Privatlivspolitikken for ClubSalling, som kan ses her.

Markedsføringssamtykke

Jeg samtykker til per e-mail, push-beskeder og SMS at modtage markedsføring, f.eks. tilbud, kampagner og events fra Salling (Salling Group A/S). Markedsføring sendes 1-2 gange i ugen med indhold fra Salling Groups brands og 9 samarbejdspartnere. Se listen her. Listen over samarbejdspartnere/brands vil løbende blive opdateret, dog kun inden for samme varekategorier, som er omfattet af samtykket. Modtagelse af markedsføring kan til enhver tid frameldes. Dette vil samtidig medføre udmelding af ClubSalling. Fravalg af push-beskeder på din enhed udgør ikke tilbagekaldelse af samtykket. Se privatlivspolitikken for markedsføring her.​

Indmelding

Du kan tilmelde dig ClubSalling ved brug af ClubSalling-appen, som kan downloades gratis i enten App Store eller Google Play eller på Sallings hjemmeside www.salling.dk.

Der er forskellige fordele og tilbud, som kun kan benyttes, hvis du har ClubSallings app, så vi anbefaler, at du henter appen.

Hvis du har tilmeldt dig via ClubSalling-appen, vil du kunne bruge et personligt digitalt ClubSalling-medlemskort på din telefon til at identificere dig som medlem i vores varehuse.

Ønsker du ikke at downloade app’en kan du tilmelde dig ClubSalling på salling.dk og stadig modtage nyheder og en række fordele fra ClubSalling. Dette giver dog ikke adgang til alle de samme fordele, der er i app’en.

ClubSalling-profil

Når du tilmelder dig ClubSalling opretter du samtidig en ClubSalling profil (kan også blive omtalt som ”bruger”).

Du vil automatisk blive bedt om at tilmelde dig ClubSalling og dermed oprette en ClubSalling profil første gang du vil logge ind på appen, eller du kan logge ind med din eksisterende ClubSalling profil.

Som led i tilmeldingen til ClubSalling via appen vil du blive bedt om at oplyse dit navn, din e-mail, dit telefonnummer og indtaste en kode, som du vil modtage pr. sms.

Ved tilmelding på hjemmesiden, vil du kun blive bedt om at oplyse din e-mail.

Medlemsfordele

Som medlem får du spændende og eksklusive fordele, herunder særlige rabatter og events.

Ved brug af ClubSallings app får du adgang til yderligere fordele og tilbud såsom:

  • Salling MyDay – shop med rabat, når det passer dig
  • Salling MyBenefits – Vælg nye fordele hver måned
  • Salling MyGifts – saml point til lækre skønhedsgave
  • Digitale kvitteringer – Få styr på dine kvitteringer direkte i appen

Du kan finde nærmere info, vilkår og betingelser for de enkelte app-fordele i ClubSalling-app’en.

Digitale kvitteringer

I Club Salling appen kan du se alle dine kvitteringer fra dine køb i Salling, hvis du har husket at skanne dit medlemskort i appen.

Salling Group er ikke ansvarlig for eventuelt mistede eller fejlagtigt slettede kvitteringer, herunder eventuelle økonomiske tab som følge af manglende kvittering ifm. reklamationer.

MyGift

Ved køb af specifikke mærker opsamler du automatisk point til en gave fra det pågældende mærke.

Du kan i appen se mere om, hvilke beløbsgrænser og nærmere betingelser der gælder for de enkelte mærker i forhold til at udløse en gave. Gaven er en overraskelse til dig og vil være udvalgt af det pågældende mærke. Gaven vil således være inden for mærkets produktkategorier, og alle gaver vil have en værdi fra 170-1.250 kr.

Du kan i appen følge din optjening af point ud fra dine køb i vores stormagasiner inden for de forskellige brands, så du kan se, hvor tæt du er på at få en gave.

Hvis du har været medlem af vores Salling Beauty Kundeklub og vælger at blive medlem af ClubSalling, overfører vi automatisk dine opsparede point, så du ikke mister dem, som følge af at Salling Beauty Kundeklub lukker ned.

Ændringer i vilkår og betingelser for ClubSalling

Salling forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser. Væsentlige ændringer, herunder lukning af ClubSalling, vil dog altid blive meddelt senest 14 dage forud for ændringens ikrafttræden.

Udmelding af ClubSalling

Du kan til enhver tid melde dig ud af ClubSalling ved at afmelde ClubSallings nyhedsmail eller ved at kontakte Kundeservice på salling@salling.dk.

Personoplysninger

Vi henviser til vores privatlivspolitik for ClubSalling, som du har godkendt i forbindelse med din oprettelse af medlemskabet, og som du kan læse her.