NYT!
Vi flytter snart Salling beauty brands kundeklub ind i ClubSalling-appen.
Det betyder, at du fremover helt automatisk får dine point registreret og du kan hele tiden følge med i, hvor meget du mangler, før du har sparet op til en gave.

Der bliver ikke ændret på vilkårene, beløbsgrænserne og gaverne er de samme som i dag - det bliver bare meget nemmere for dig at følge med.

De point du allerede har opsparet i dag, flytter vi automatisk med over, hvis du har hentet appen inden den 15/2 2020. ClubSalling-appen kan hentes her:

Hent i App Store
Hent på Google Play

Har du ikke hentet appen inden den 15/2 2020, kan du henvende dig ved counteren i beautyafdelingen i Salling, så kan vi flytte dine point over for dig på et senere tidspunkt.

Salling Beauty brands kundeklub

I Salling Beauty Brands Kundeklub kan du tilmelde dig et eller flere programmer, der giver dig mulighed for at optjene fordele, når du køber produkter fra de mærker, der er med i klubben.
Det fungerer således, at når du køber et produkt fra det program, du er medlem af, tilføjes dit køb en saldo, som udløser en fordel. Du skal blot huske at
fortæller ekspedienten, at du er medlem af Salling Beauty Brands Kundeklub. Læs mere om saldo og fordele under hvert brands nedenfor.

Der findes programmer for følgende brands i kundeklubben:

Det er gratis at være medlem, og du kan tilmelde dig i Salling Aarhus og Salling Aalborg – eller lige her.
Bemærk, programmerne er uafhængige af hinanden. Helena Rubinstein-programmet er kun tilgængeligt i Salling Aalborg.

Læs mere om betingelserne for de enkelte programmer, ved at klikke ind på brandlisten ovenfor. Læs Salling Beauty Brands Kundeklubs privatlivspolitik her.

Du kan til enhver tid framelde dig markedsføring eller melde dig ud af Salling Beauty Brands Kundeklub. Ved udmeldelse slettes den optjente saldo.