Filter-søgning

(29 produkter)

Pris

36 - 400 kr

Land

Producent

Fordele/egenskaber

Salt og peber

Salt og peber er uden sammenligning de krydderier vi anvender mest. I dag findes der et væsentligt større udvalg af kvalitetssalt og -peber til ethvert formål, så lad dig inspirere til madlavningen i vores udvalg.

Flagesalt, sydesalt eller pyramidesalt?

Flagesalt gør sig glimrende på spisebordet, fordi saltet kan smuldres direkte over maden, eller lægges i store, dekorative flager over retten. Sydesaltet er udvundet direkte af havvand, og indeholder derfor ikke kun natriumklorid, men også magnesiumklorid, calciumsulfat og mineraler. Fælles for sydesalt, flagesalt og pyramidesalt er dog, at den helt store smagsforskel på dem og almindeligt salt, skyldes strukturen. Når du får det ind på tungen, så er det i kontakt med de bagerste af mundens smagsløg, og giver en mere intens saltsmag. Den kemiske sammensætning af salt spiller altså en noget mindre rolle end strukturen, og den største effekt af flage-, syde- eller pyramidesalt opnås ved at "pynte" maden med salt umiddelbart før serveringen.

Sort peber eller hvid peber?

De modne peberkorn har en sort yderskal, og den sorte peber består af soltørrede, modne peberkorn. Ved at pille yderskallen af peberkornene (enten før eller efter soltørringen) får man de hvide peberkorn. Hvid peber har en mere intens, men mindre kompleks, smag, og skal typisk anvendes hurtigere end den sorte peber, da bitterstofferne bliver mere fremtrædende ved længere tids opbevaring. I det franske køkken anvendes den hvide peber typisk af æstetetiske årsager, mens man i det asiatiske køkken ofte foretrækker den mindre komplekse smag til at supplere retterne. Peber gennemgår 3 modningsfaser, fra grøn til rød til sort, og rosenpeber består af de endnu ikke fuldmodne peberkorn. De røde peberkorn er mindre intense, men mere komplekse end de sorte pebre.

Salt og peber er uden sammenligning de krydderier vi anvender mest. I dag findes der et væsentligt større udvalg af kvalitetssalt og - Mere

Salt og peber Der er 29 varer

pr. side
Viser 1 - 29 af 29
 • Tilføj
  249,00 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltkrystallen rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud,...
  249,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  49,95 kr

  Læsø Sydesalt i ministofpose med 60 g. Læsø Sydesalt er et krydret havsalt, som er særdeles velegnet som bordsalt samt idéel til at krydre vildtet med inden tilberedning. Indeholder udover 93% rent køkkensalt desuden forskellige mineraler, jod og sporstoffer.
  49,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Super enkel og lækker Himalaya salt fra Lie Gourmet. Salten fra Himalaya indeholder masser af naturlige mineraler og ingen tilsætningsstoffer - sammenlignet med mange andre salte. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til alle former for madretter.
  69,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  75,00 kr

  Nicolas Vahé's hemmelige krydderiblanding er et must til alt madlavning. Blandingen har en skøn smag af lavendelblomster, soltørrede tomater, sort peber, rosmarin, hvidløg, timian og … Blandingen kommer i en smart kværn, så du kan have den stående fremme på spisebordet eller i køkkenet. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
  75,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Lækker havsalt med rosmarin, paprika, chili, rød peber og timian. Fantastisk variant hvor chilien giver den en lidt spicy smag. Præsenteres i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til rødt kød, kylling, kraftige retter, rodfrugter og kartofler stegt i ovnen.
  69,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Dejlig blanding af groft havsalt med basilikum, hvidløg og persille - alt det bedste fra Provence. Ideel til kød, fisk, sydlandske retter, tomatsalt, dressinger, marinader, saucer og pastaretter. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Lækker og delikat blanding af groft havsalt tilsat stykker af sommertrøffel. Ideel til pastaretter, risotto, fisk, kød, omelet og alle de andre retter, hvor du ønsker en dejlig smag af trøffel. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltkrystallen rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud,...
  399,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  75,00 kr

  Lækker salt med parmesanost og basilikum fra Nicolas Vahé. Salten passer med sin skønne smag perfekt til f.eks. pastaretter og pizza. Salten kommer i en smart kværn, så du kan have den stående fremme på spisebordet eller i køkkenet. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
  75,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  38,95 kr

  Lækkert flagesalt med fra de underjordiske saltkilder i Villena i spanien. Tilsat flerfarvede pailetter af tang fra de undersøiske urtehaver ud for den franske atlanterhavskyst. Noritang, havsalat og den flotte røde dulse giver en smukt farvet og krydret drys til rå og tilberedt fisk eller æggeretter. Eller bare som bordsalt.
  38,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  39,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne er infuseret med rødvin fra det katalanske Priorat distrikt, der producerer kraftige, men elegante vine. Dette giver en smuk blommefarvet salt med tydelig vin aroma, der passer rigtig godt til stegt kød.
  39,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  39,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne er infuseret med olier fra solmodnede citroner og et grønt drys af citrontimian. Saltflagerne er velegnede til alle typer fisk og grønt, der vil elske et touch af citrus.
  39,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  45,95 kr

  Hvid peber har en mere intens pebersmag end sort peber. Peberbær til hvid peber modnes – i modsætning til sort peber – fuldt til bærret er rødt, hvorefter bærrene skylles i vand til den ydre skal falder af og det indre, hvide korn kommer frem. Denne hvide peber er af skovhavehøst og er fra området Thysmada i Sri Lanka.
  45,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  64,95 kr

  Kraftfulde og solmættede, økologiske peberkorn fra de srilankanske skovhaver. Størstedelen af Mill & Mortar’s krydderier køber vi i Sri Lanka, hvor vi samarbejder med små produktionskooperativer og hvor jorden dyrkes økologisk og bæredygtigt af de små bønder. Vores økologiske sorte og hvide peber stammer fra området omkring Thysmada i det centrale Sri...
  64,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  44,95 kr

  Den bedste bordpeber. Kun ca. 10% af peberhøsten i Sre Ambel får prædikatet First Quality. Bærrenes duft har toner af eucalyptus og smagen passer til fjerkræ og kød, i al asiatiske og det klassiske franske køkken. Peberbonden i Sre Ambel er ikke økologisk certificeret, da hans produktion er for lille til det kan betale sig. Hans peber høstes og soltørres...
  44,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  64,95 kr

  De sorte peberbær har en frisk krydret aroma med undertoner af træ, moskus og røg. Smagen er forfinet og stærk, med en rund og varm finish. Sort Penja egner sig rigtig godt til retter med æg, rejer, lamme- og gedekød og -ost samt jordbær. Sort Penja er dermed også et godt bud på peberen til påskebordet.
  64,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  64,95 kr

  Denne rosenpeber vokser vildt i omegnen af Curepipe på Mauritius. Den har både en behagelig blomsteragtig sødme og en let bitterhed, der gør, at smagen ikke helt forsvinder, når den anvendes med andre råvarer. Bærrene anvendes hele eller let knuste i vinaigrette dressinger og grønsagsretter, til fisk og lyst kød, tørre oste eller desserter. På...
  64,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  36,95 kr

  Sorte saltflager giver en flot finish til retter med lyse råvarer, såsom grillet kød, fisk, grønsager og æg. Saltflagerne stammer fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltet infuseres med aktivt kul, der giver den flotte farve og kompletterer den fine saltsmag.
  36,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  139,95 kr

  Læsø Sydesalt i stofpose 500 g. Læsø Sydesalt er et krydret havsalt, som er særdeles velegnet som bordsalt samt idéel til at krydre vildtet med inden tilberedning. Indeholder udover 93% rent køkkensalt desuden forskellige mineraler, jod og sporstoffer.
  139,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  224,95 kr

  Læsø Sydesalt i stofpose 1 kg. Læsø Sydesalt er et krydret havsalt, som er særdeles velegnet som bordsalt samt idéel til at krydre vildtet med inden tilberedning. Indeholder udover 93% rent køkkensalt desuden forskellige mineraler, jod og sporstoffer.
  224,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Super dejlig, krydret blanding med salt, peber, timian, skalotteløg og hvidløg. Idéel til gode bøffer, fisk, salatdressing, risotto eller grøntsager. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Et must ved siden af grillen.
  69,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Skøn blanding af fransk havsalt med dekorative og smagfulde rosa peberkorn (middel stærk peber som smager skønt). Ideel til fisk, lyst kød, dressinger, grøntsager, saucer og pastaretter. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  75,00 kr

  Lækker salt med rødvin og laurbær fra Nicolas Vahé. Denne nye og spændende saltkombination har en delikat vinsmag og smuk bordeaux farve. Salten kommer i en smart kværn, så du kan have den stående fremme på spisebordet eller i køkkenet. Salten passer perfekt til f.eks. kød, fisk, grønsager eller pastaretter. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
  75,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  79,95 kr

  Denne eksklusive og sjældne variant laves kun i en ganske lille sortering. Bærrene høstes når bærrene er røde og fuldt modnede, hvilket giver de æteriske olier og piperinen i skal og kerne mulighed for at udvikle sig fuldt. Eucalyptus aromaen er udtalt og smagen er sødligstærk. De store peberbær har en svagt rødlig undertone, der minder om Cambodias røde...
  79,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  68,95 kr

  Den hvide peber ryges nænsomt over bøgesmul, hvilket giver den en mild røgsmag. Den intense smag af hvid peber og den lette røgsmag gør den særdeles velegnet i tilberedningen af fisk, på dampede grønsager og med svinekød.
  68,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltet rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud, eller...
  149,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  199,95 kr

  Rålakrids fra rivsalt forvandler maden til en spændende gastronomisk oplevelse. Rålakridsen kan rives med rivsalt-rivejernet, over alt fra forretter til desserter. Indeholder 3 blokke rå-lakrids
  199,95 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  299,00 kr

  BBQ Himalaya saltblok. Saltblokken tilfører ekstra smag til grillretterne.   1. Inden ibrugtagning atørres saltblokken med en fugtig klud. Herefter smøres olie på overfladen, hvor maden skal tilberedes.   2. Saltblokken varmes langsomt op, det kan tage lidt tid. - Kulgrill, undgå direkte varme. - Gasgrill, tænd grillen ved laveste varme og opvarm...
  299,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  85,00 kr

  Skøn sort peber med citron fra Nicolas Vahé. Den sorte peber passer perfekt til f.eks. retter med skaldyr og fisk. Peberen kommer i en smart kværn, så du kan have den stående fremme på spisebordet eller i køkkenet.
  85,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 5-7 hverdage
Viser 1 - 29 af 29