Filter-søgning

(129 produkter)

Pris

28 - 1300 kr

Materiale

Vis alle

Brand

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Salt og peber

Friskkværnet peber smager bare bedre end allerede pulveriseret peber, og friskkværnet salt lader salten sprede sig over et større areal, og giver den rigtige salte smag med et væsentligt mindre forbrug af salt. Så det klassiske makkerpar af salt- og peberkværne giver dig en bedre smag af krydderier, og lader dig skære dit saltforbrug ved bordet ned. Salt- og peberkværne og salt- og peberbøsser er blandt det mest holdbare køkkenudstyr, så der kan være god grund til at vælge æstetetiske beholdere, som du kan glæde dig over de næste 10 eller 50 år.

Blandt de mest populære peberkværne er Peugeots klassiske kværn, der har prydet mangt et spisebord siden 1842. Le Creuset lader som altid de kraftige og glade farver have en fremtrædende rolle på saltkar og salt- og peberbøsser og -kværne. Og applicata og Muuto gentænker hvordan kværne ser ud, ud fra hver deres designfilosofi. Men der er mange andre spændende bud på beholdere til salt og peber, der kan stå på bordet i generationer.

Friskkværnet peber smager bare bedre end allerede pulveriseret peber, og friskkværnet salt lader salten sprede sig over et størr Mere

Salt og peber Der er 129 varer

pr. side
Viser 1 - 60 af 129

Produkter under denne streg er ikke på lager online

Viser 1 - 60 af 129