Nem og lækker inspiration til middagen

I Salling Super har vi masser af fristelser - både hvis du skal bruge tid i køkkenet eller til de nemmere retter.
Prøv bl.a. vores lækre retter af tapas, smørrebrød og SmagSalling-menuer, eller bestil en slagterkasse på smagsalling.dk.
Find lækre opskrifter til Favoritkassen og Luksuskassen nedenfor. Opskrifterne er tilpasset den kasse du har valgt, så det er lige til at gå til.
Se hele vores sortiment på smagsalling.dk.

I Salling Super finder du nu også de nye færdigretter efter ernæringsekspert Michelle Kristensens opskrifter - nem og lækkert!

Nyhed: Prøv de nye færdigretter efter ernæringsekspert Michelle Kristensens opskrifter

Skal det være nemt, hurtigt og lækkert? Så kig forbi Salling Super, hvor du finder de nye grøntsagsfyldte færdigretter efter ernæringsekspert Michelle Kristensens opskrifter. Du finder retter lige fra boller i karry, spidskålslasagne ristaffel, coleslaw til grøntsagsbrød. Kig efter den lyserøde emballage og forkæl familien med en ret fyldt med grøntsager – et skønt alternativ til de traditionelle retter.

Opskrifter til Luksuskassen

Indeholder lækkert kød til hele weekenden til 300 kr. Bestil på smagsalling.dk

Opskrifter til Favoritkassen

Indeholder kød til hverdagen til 200 kr. Bestil på smagsalling.dk

Prøv også vores udvalg af smørrebrød,
tapasanretninger, menuer og meget mere

Smørrebrød

På SmagSalling finder du et lækkert udvalg af smørrebrød som bl.a. Æg og Rejer, Roastbeef, kartofler eller noget helt andet. Ønsker du andre varianter, så er du velkommen til at kontakte os.

SmagSalling menu

Slip for at finde på, hvad I skal have til middag ved at lade vores dygtige folk hjælpe dig lidt ad vejen. Vi har sammensat nogle elementer, der uanset hvordan du vælge at stykke det sammen, bliver til en lækker middag. Se udvalget på SmagSalling.

Tapas

Forkæl dine gæster med tapas. Uanset om du er på jagt efter ost, klassisk tapas eller den mere utraditionelle fisketapas, så har Salling udvalgt de bedste råvarer og sammensat dem til en lækker tapasanretning - lige til at gå ombord i.