Alt det bedste til julen

Hvis du spørger os, så er julemaden højtidens højdepunkt. Den saftige and, de sprøde svær, den fyldige sauce. Så bliver det ikke meget bedre. I Salling Super står vi klar til at hjælpe dig med alt det du skal bruge, for at fuldende dit julebord, alle julegodterne og meget mere.

Bestil også julestegen til den store aften eller menuen til årets julefrokost på smagsalling.dk.

Bestil din julesteg

Bestil årets julesteg på www.smagsalling.dk som er klar til afhentning den 22. eller 23. december - det er nemt og lækkert.

SmagSalling juletapas

Prøv vores lækre juletapas, bestående af julesild, røget hellefisk, røget andebryst, lufttørret skinke, Sallings hjemmelavede sylte, confiterede vagtellår og vesterhavsost. Bestil på www.smagsalling.dk

Smagfulde oste fra hele verden

Gå ombord i et kæmpe udvalg af oste for enhver smag. Prøv bl.a. Bjergosten Mont d'Or som er en cremet og smagfuld ost, der laves udelukkende af råmælk. Modnes på brædder af grantræ, hvilket giver en helt særlig duft og smag af vilde urter.

Til den søde tand

Ingen jul uden chokolade og andre søde sager. Kom og lad dig friste af de mange varianter af julete, chokolade, marcipan og alle de andre julespecialiteter.

.

.

Årets julevin

Valget af årets vine er faldet på to franske vine, som er perfekte til julemiddagen.

Årets hvide julevin

Vingården Ferraton i Rhône-regionen blev grundlagt i 1946 af vinavler Jean Orëns Ferraton. Det er i dag et ungt, dynamisk team, der står i spidsen for Ferraton, og de har bragt ny inspiration til vingården. Laudin er en vin med en klar, lysgylden farve. Den har en delikat duft af hvide blomster og hvide frugter og en frisk, blød og rund frugtsmag med god mineralitet samt en lang, behagelig og let saltet eftersmag.

Årets røde julevin

Beliggende i det sydøstlige Frankrig i den sydlige del af Rhône-dalen ligger Côtes-du-Rhône-vingården. Familien Cazes står bag denne Côte-du-Rhône. Vinen har en smuk, intens farve og afslører i både duft og smag friske røde frugter (solbær, hindbær og ribs). Den har en smuk aromatisk kompleksitet med en behagelig koncentration af frugt, balanceret af friskheden af ​​lakridsnoter. Denne Côte-du-Rhône er elegant, klassisk og smagsmæssigt generøs samt et godt match til den gode julemad.

Årets juleportvin

Denne Hooper's er perfekt til julemaden. Kombinationen af røde frugter, heriblandt hindbær og lakridsrod, giver en god balance mellem det søde og det syrlige. En intens og spændende smagsoplevelse.

Opskrifter til den kolde tid

Gå ombord i alle julens fristelser og imponer dine gæster med hjemmelavede lækkerier.
Vi giver vores bud på julesmåkager, lækre vinterretter og meget mere.