Varm kakao med Baileys, skumfiduser og knas

Varm kakao

- med Baileys, skumfiduser og knas

Vinteren er over os, og vi kan for alvor mærke kulden. I Salling Super ser vi det, som en perfekt undskyldning for, at drikke varm kakao med Baileys, brændte skumfiduser og salt-karamel knas. Vi bruger Whittard’s luksuriøse kakaopulver med en intens smag af kvalitetschokolade, fordi intet mindre kan gøre det. I denne version har vi brugt ”Salted Caramel”, men er du mere til ”Orange” eller ”Rocky Road”, kan du sagtens anvende dem. Vi tilføjer Baileys for ekstra varme, og det skal selvfølgelig være den version med ekstra chokolade.

Til 1 stort glas

Ingredienser:
2 spsk. Whittard Salted Caramel kakaopulver
2 dl. Arla Unika årstidsmælk
3 cl. Baileys Chokolat Luxe
En håndfuld skumfiduser fra The Mallows med vaniljesmag
1 spsk. Mill & Mortar nødder med saltkaramel

Fremgangsmåde
Kom kakaopulver i et højt glas og lun mælken i en gryde. Hole øje så det ikke brænder på. Hæld mælken over kakaopulveret og rør godt. Tilsæt Baileys og top med The Mallows skumfiduser. Brænd forsigtigt skumfiduserne med en gasbrænder. Hak nødderne groft og drys over. Server straks.