Salling Marked | Spar op til 70% - shop nu

Varm kakao med Baileys, skumfiduser og knas

Vinteren er over os, og vi kan for alvor mærke kulden. I Salling Super ser vi det, som en perfekt undskyldning for, at drikke varm kakao med Baileys, brændte skumfiduser og salt-karamel knas. Vi bruger kakaopulver med en intens smag af kvalitetschokolade, fordi intet mindre kan gøre det og i denne version har vi brugt ”Salted Caramel”.

Vi tilføjer Baileys for ekstra varme, og det skal selvfølgelig være den version med ekstra chokolade.

Kakao

Til 1 stort glas

Ingredienser:

  • 2 spsk. kakaopulver (vi har brugt Salted caramel)
  • 2 dl. Arla Unika årstidsmælk
  • 3 cl. Baileys Chokolat Luxe
  • En håndfuld skumfiduser fra The Mallows med vaniljesmag
  • 1 spsk. Mill & Mortar nødder med saltkaramel

Fremgangsmåde

Kom kakaopulver i et højt glas og lun mælken i en gryde. Hole øje så det ikke brænder på. Hæld mælken over kakaopulveret og rør godt. Tilsæt Baileys og top med The Mallows skumfiduser. Brænd forsigtigt skumfiduserne med en gasbrænder. Hak nødderne groft og drys over. Server straks.

Kakam med topping

Topping