Vandmelon-carpaccio

Vandmelon-carpaccio

Carpaccio er oprindeligt tyndskåret råt kød eller fisk, men vi har udfordret den populære italienske appetizer og brugt vandmelon i stedet. En perfekt ret som tilbehør til sæsonens grillmad. Vi lover, at du kommer til at lave den om og om igen i løbet af sommeren, både fordi den er super nem at lave og fordi den smager skønt.

Til 4 personer

Ingredienser

½ vandmelon
Puck ost, smuldret i mindre stykker
1 lille håndfuld hasselnødder
Skallen af 1 lime
En håndfuld økologisk rucola
Lidt basilikum
1 spsk. god olivenolie
1 nip havsalt

Fremgangsmåde

Hak hasselnødderne groft og rist dem ganske kort af på panden.

Imens hasselnødderne afkøler, fjerner du skrællen på vandmelonen og skærer den i tynde skiver af ca. 10x10 cm.

Anret vandmelonen på et stort fad og riv limeskal henover. Anret rucolaen på midten og drys med ristede hasselnødder og den smuldrede Puck ost, lidt basilikumblade, olivenolie samt havsalt.

TILBEHØR

Nuance serveringsfad, 30 cm, grå
249 kr.
Nicolas Vahé, ekstra jomfru olivenolie, 50 cl
139,95 kr.
Hr. Skov Sommerfrisk Øl, 500 ml
45 kr.
Pris ex. pant
SCANPAN Classic kokkekniv, 26 cm
529 kr.