Spaghetti med luksuskødsovs

Spaghetti med luksuskødsovs

Er du blevet lidt træt af den klassiske pasta med kødsovs? Så har Salling Super en opgradering til dig.
Vi fylder kødsovsen med et væld af gode ingredienser, som med sikkerhed vil få dig til at glemme alt om den kedelige søndagskødsovs.

Til 4 personer
Aktiv tid: 40 min.
Passiv tid: 1-2 timer

Ingredienser
1 pose spaghetti fra Bucatini Lunghi Al Bronzo
2 skalotteløg
2 solo hvidløg
100 g. Paesanio Piccante, i en tyk skive
500 g. hakkekød fra Salling Slagteren
1 pose tørrede blandede svampe
3 gulerødder
1 spsk. balsamico kapers
7 soltørrede tomater fra Lie Gourmet, samt lidt olie deraf
1,5 dåse Mutti flåede tomater
3 spsk. tomatpasta fra Mutti
God olivenolie
Frisk basilikum
Frisk timian

Til servering
1 Burrata, fx La Trecia
Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Start med at lægge svampene i blød i lunkent vand.
I en stor tykbundet gryde varmes lidt god olivenolie op. Hak hvidløg og skalotteløg fint og lad det stege af. Skær Paesanio Piccante i små chunks og lad dem stege med i nogle minutter. Tilsæt nu det hakkede oksekød og sauter. Skær de soltørrede tomater i halve, vrid vandet ud af svampene og riv gulerødderne og tilsæt så til kødet. Tilsæt de resterende ingredienser og rør rundt. Fyld evt. de to dåser flåede tomater med vand og hæld over kødsovsen. Lad det simre så længe du har tålmodighed til, gerne 1-2 timer. Smag til med lidt salt og peber og godt med frisk timian og basilikum.

Kog pastaen al dente og server med lidt frisk burrata og basilikum.