Spaghetti med luksuskødsovs

Spaghetti med luksuskødsovs

Er du blevet lidt træt af den klassiske pasta med kødsovs? Så har Salling Super en opgradering til dig.
Vi fylder kødsovsen med et væld af gode ingredienser, som med sikkerhed vil få dig til at glemme alt om den kedelige søndagskødsovs.

Til 4 personer

Ingredienser
1 pose spaghetti fra Bucatini Lunghi Al Bronzo
2 skalotteløg
2 solo hvidløg
150 g. Paesanio Piccante i en tyk skive
800 g. hakkekød fra slagteren i Salling Super
1 pose tørrede, blandede svampe
4 gulerødder
1 spsk. balsamico kapers
10 soltørrede tomater fra Lie Gourmet, samt lidt olie deraf
2 dåser Mutti flåede tomater
3 spsk. tomatpasta fra Mutti
God olivenolie
Frisk basilikum
Frisk timian

Til servering
1 burratta
Frisk basilikum

Fremgangsmåde
Start med at lægge svampene i blød i lunkent vand.

I en stor tykbundet gryde varmes lidt god olivenolie op. Hak hvidløg og skalotteløg fint og lad det stege af. Skær Paesanio Piccante i små chunks og lad dem stege med i nogle minutter. Tilsæt det hakkede oksekød.

Skær de soltørrede tomater i halve, vrid vandet ud af svampene og riv gulerødderne. Put det ned til kødet, når det er stegt af.

Tilsæt de resterende ingredienser, mens du rører rundt. Fyld evt. de to dåser flåede tomater med vand og hæld over kødsovsen.

Lad det simre så længe du har tålmodighed til. Smag til med lidt salt og peber og godt med frisk timian og basilikum.

Kog pastaen al dente og server med lidt frisk burratta og basilikum.

SHOP TILBEHØR

Aida RAW skærebræt, 15x32 cm, teaktræ
69,95 kr.
Spar 174,75 kr.
Eva Trio White Line gryde, 3,8 liter, hvid
699 kr.
524,25 kr.
Morsø Kit grydeske, stor, egetræ
99,95 kr.
Spar 60 kr.
Aida RAW middagstallerken, Ø28 cm, grå spotted
129,95 kr.
69,95 kr.