Salling Food Award

Salling Food Award 2018

Vær med, når vi med Danmarks største fødevarepris kårer landets bedste og mest nyskabende smagsoplevelser!

Kom og smag på eksklusive, velsmagende og ikke mindst innovative fødevarer i Salling Super, når vi afholder det store finaleshow.

Finale i Aarhus: torsdag den 4. oktober kl. 11-16 i Salling Super, kåring kl. 16 ved hovedindgangen.

Timm Vladimir styrer slagets gang ved det store finaleshow i Aarhus. Vinderen af Salling Food Award 2018 løber afsted med en pengepræmie på 100.000 kr., de kan bruge til at videreudvikle deres forretning og produkter.

Du får selvfølgelig også lov at afgive din stemme. Salling Food Award har nemlig en publikumspris på 10.000 kr., som går til det produkt, der får flest stemmer blandt kunderne.

De 17 finalister er:

Rævhede Naturprodukter: bøgerøget hjorteinderlår
Mørt og lækkert hjorteinderlår, der er tørsaltet, bøgerøget og lufttørret – en proces der tager mindst 14 dage.

Rævhede Naturprodukter: Rævhede skinken
Skinken er let saltet og tørret over 18 måneder, hvilket giver en skinke fyldt med smag, en lækker konsistens og en flot farve. Perfekt til tapas.

SamsøAperitif: Samsø Balsamiske Dråber, solbær
Eddike med sødede økologiske solbær fra Samsø, der har simret til lækre sød-syrlige dråber. Perfekt til dressinger, marinader, desserter og oste.

Friis-Holm Chokolade: Verdensmester Vinderæske
Mikkel Friis-Holm byder på chokolade af højeste kvalitet, og år efter år høster han guld- og sølvmedaljer ved VM for chokolade.

Tenax Sild: Lykkeberg julesild med valnød
Denne smagfulde julesild er en kærlighedserklæring til alle, der elsker valnødder.

Venø Seafood: Venøsters
Smagfulde østers fra Limfjorden, der er renset ekstra omhyggeligt – og så er de kun tilgængelige i Danmark.

Pure Shots: Pure Lakrids
Pure Shots har en intens smag af ren og ægte lakrids. Lakridsroden tørres, ristes og pulveriseres for at få mest mulig smag ud af den.

Liquid Juice Company: Økologisk Rabarber/Vanilje Lemonade
Smagen er sød, men syren fra rabarberne er stadig fremtrædende, hvilket skaber en lækker og forfriskende lemonade.

Bryggeriet Vestfyen: Sigurd
Sigurd er en Belgisk Dubbel, som er brygget på bygmalt, figen, humle og gær. Øllen er brygget og afrundet med både nordisk pilsnermalt og karamelmalt.

Snoremark: Æbleglögg
Snoremark Æbleglögg er en skøn, lys og alkoholfri glögg, som kan nydes både varm på en kold vinterdag og kold på en varm sommerdag.

Fra Grums til Gourmet: Gourmet Østershatte
Fra Grums til Gourmet dyrker lækre østershatte på genanvendt og upcyclet kaffegrums.

Thisted Bryghus: ØKO Spelt 5,5%
ØKO Spelt er en lys ale med en lettere sødlig og krydret aroma. Til øllen er der brugt ristet og lys bygmalt samt hvedemalt og umaltet spelt.

Økoladen: Elmelund Chocolatier Organic
En lækker dessertæske med 25 stk. fyldte chokolader – indeholder blandt andet hindbær, orange & cognac, irish coffee og karamel.

Seaman: Tang Chips (Lobster & Paprika)
Nordiske tangchips lavet på havets grøntsager. Med øje for bæredygtighed tager Seaman aktiv del i rengøringen af havet.

Andersen Winery: Ben A
Ben A er en lækker mousserende dessert-solbærvin. De nøje udvalgte danske solbær ”Ben Alder” fermenteres og blendes med æblevin på det danske æble Ingridmarie.

Nocrap: Gourmet Popcorn Caramel Lakrids
Gourmetpopcorn med supersprød, sød karamel, der efterfølges af en spændende, let smag af lækker lakrids og til sidst den blide smag af havsalt fra Læsø.

Bornholms Andelsmejeri: Danablu
Danablu er en hvidlig ost med en flot blå-grøn skimmel. Smagen har en fin balance mellem skimmel, salt og komælkens sødlige toner.