Opskrifter der passer til både hverdag og fest

Påskelam med forårssalat og nye kartofler

Prøv en skøn lammeculotte, der er dobbelt marineret – først med skønne krydderurter og derefter i sød sennep

Lammeculotte med ricotta, nye ærter og mynte

En fantastisk sommerret med lammeculotte, nye danske ærter, ricottacreme og sprød salat af fennikel og ruccola toppet med revet parmesan.

Marinerede sild med Salling Supers rygeostecreme

Sild hører sig til de fleste højtider i Danmark og skal selvfølgelig også på bordet til påske

Spaghetti med luksuskødsovs

Vi fylder kødsovsen med et væld af gode ingredienser, som med sikkerhed vil få dig til at glemme alt om den kedelige søndagskødsovs.

Lammechops med dukkah, quinoasalat og bagt græskar

Salling guider til en lækker ret med et anderledes tilbehør.

Carpaccio af okseinderlår med trøffelolie

Carpaccio er en simpel ret, der oser af luksus og er den perfekte forret til påskefrokosten eller sammen med lækre oste og pølser fra delikatessen i Salling Super.

Lammekølle med brændte porrer og grov romesco

Lam hører påsken til og hvad er smukkere end en flot stor lammekølle på midten af påskebordet, der kan sprede en skøn duft i spisestuen

Luksus kartoffelmad med stenbiderrogn

Har du brug for at forkæle ganen lidt? Men det skal helst gå hurtigt? Så prøv Salling Supers kartoffelmad.

Lammeculotte med batata harra, aubergine og hummus

Prøv denne libanesisk-inspirerede ret med krydrede kartofler a la batata harra, stegt aubergine, og Za´atar krydret lammeculotte.

Lammekrone med urtepesto og pistacie

Denne lammekrone paneres af en grov pesto, der giver en vidunderlig forårsmag til kødet. Det er en perfekt servering til påskemiddagen.