Butterdejspakker med asparges

Butterdejspakker med asparges

Ingredienser

Antal: 9 personer

1 plade butterdej
1 bundt danske asparges
3-4 spsk. neutral flødeost
2 rødløg, skåret i tynde ringe
3 fed hvidløg, presset
1-2 spsk. balsamico glaze, eks. Crema Mussini med figensmag
olivenolie til stegning, eks. citronolie fra A L'olivier
1 æg til pensling
chiliflager
flagesalt, eks. Maldon
friskkværnet peber

Sådan gør du

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Sautér løg og hvidløg på en pande i lidt olie og tilsæt til sidst balsamico glaze.
3. Skær butterdejen ud i 9 firkanter og smør dem med flødeost.
4. Fordel løg, hvidløg og asparges på dejen og krydder med salt, peber og chili.
5. Luk dem let sammen på tværs og pensel med et sammenpisket æg.
6. Bag i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter, eller til de er gyldne.

Velbekomme.